Tv Queen: Aπόψε η μεγάλη πρεμιέρα με την Ιωάννα Μαλέσκου στο Open

Το νέο talent show “Tv Queen” του OPEN Tv κάνει σήμερα την πρεμιέρα του στις 21:00 και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Η παρουσίαση ανήκει στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μας υποδέχεται σε μια εντυπωσιακή σκηνή, ενώ το πρώτο live ξεκινά με τη συμμετοχή των 17 διαγωνιζομένων.

Οι διαγωνιζόμενες προέρχονται από διαφορετικά μέρη και επαγγελματικούς τομείς, αλλά έχουν έναν κοινό στόχο: να κερδίσουν τον τίτλο της Tv Queen. Ανάμεσά τους υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι, διακοσμήτριες, δασκάλες, αλλά και youtubers, καθώς και άλλες που θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις κάμερες για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να διαθέτουν ταλέντο, αντίληψη, αμεσότητα, αντοχή, θέληση και πάθος για εξέλιξη, προκειμένου να φτάσουν στον στόχο τους και να κερδίσουν το μεγάλο συμβόλαιο με την Barking Well.

Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, μαζί με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να προσφέρουν υποστήριξη στις διαγωνιζόμενες, ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα τους με επιτυχία.

Μετά την πρεμιέρα, οι διαγωνιζόμενες μπαίνουν στη Σχολή και ξεκινούν ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και προετοιμασίας. Μέσα από απαιτητικές δοκιμασίες, θα αξιολογούνται από τους καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσο Τρύφωνος, Παντελή Τουτουντζή και τη σύμβουλο της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη.

Με πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις στον δρόμο τους, οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού, με τους τηλεθεατές να έχουν τον τελικό λόγο για το ποιες θα παραμείνουν στο παιχνίδι και ποια θα αναδειχθεί ως η νέα “Tv Queen”