Survivor spoiler σημερα 19/2: Δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler σημερα 19/2: Χαμός γίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης με την είσοδο των νέων παικτών

Στο μεταξύ οι παίκτες του Survivor θα διαγωνιστούν σήμερα για την ασυλία.

Ποιοι θα πάρουν την ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler σημερα 19/2: Ένταση με Μάριο και Ελευθερία

«Είσαι απαράδεκτος και ντροπή της Κύπρου», ακούγεται να λέει στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η Ελευθερία Ελευθερίου στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της Κυριακής.

Στην παραλία των διασήμων κατέφθασε η Ελευθερία Ελευθερίου με… άγριες διαθέσεις, καθώς στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει για το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, φαίνεται να στήνεται γερός καυγάς μεταξύ Ελευθερίας και Μάριου με αφορμή την σχέση του τελευταίου με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να λέει στην κάμερα «Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια», ενώ σε άλλο σημείο λέει «Δεν ήρθα να το παίξω θύμα, αλλά δε θα γίνω και θύτης».

Η έκρηξη της παίκτριας εναντίον του Μάριου πυροδοτεί την αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος επιτίθεται στον συμπαίκτη του λέγοντάς του «Έλα να ξηγηθείς αντρίκια», με τον Μάριο να του απαντά «Δε σε αφορά».

Άναψαν τα αίματα για τα καλά από ό,τι φαίνεται και η συνέχεια αναμένεται εκρηκτική για τους Διάσημους.

Survivor spoiler σημερα 19/2: Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου – Η ζωή μετά το Survivor All Star

Δύο από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες του «Survivor All Star» είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο αθλήτριες αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε με κινητό στο δάσος, και η ζωή τους σχολιάζεται ιδιαίτερα.

Χωρίς να έχουν παραχωρήσει ακόμη συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ως είθισται, έχουν αρκεστεί σε ελάχιστες αναρτήσεις γεμάτες υπονοούμενα στα social media. «Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», έγραψαν και οι δύο στο προφίλ τους στο Instagram δημοσιεύοντας ένα κολλάζ από φωτογραφίες τους.

Έκτοτε έχουν αφιερωθεί στην προσωπική τους ζωή και στους αγαπημένους τους, δημιουργώντας ατμόσφαιρα μυστηρίου για τις επόμενες κινήσεις τους και τα όσα θα πουν όταν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους. Άλλωστε έχει γίνει γνωστό ότι «καταστρώνουν» μαζί τα σχέδιά τους για να περάσουν στην αντεπίθεση.

Μέχρι τότε, πάντως, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζουν τον έρωτα και το μόνο βέβαιο είναι ότι το «Survivor All Star» τις έκανε να καταλάβουν καλύτερα τα συναισθήματά τους. Έτσι, η πρώτη φαίνεται ότι δίνει μία ευκαιρία ακόμα στη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Αν και είχαν χωρίσει λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι, με το που επέστρεψε στην Ελλάδα ο επιχειρηματίας την περίμενε και την στηρίζει πολύ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Μας» είχε αναφέρει o ίδιος: «Εγώ ήμουν αντίθετος με την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και την ψυχολογία της, καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στενοχωρήσει πολύ». Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης σε χειμερινό προορισμό με την Κατερίνα να μοιράζεται στιγμιότυπό της από τα χιόνια.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται συνεχώς με τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής την στήριξε και όσο βρισκόταν στο «Survivor All Star» και όταν βρέθηκε εκτός, με τον ίδιο μάλιστα να διαμηνύει ότι θα κάνει μέχρι και άρση απορρήτου για να αποδείξει ότι η αγαπημένη του δεν επικοινώνησε μαζί του.

Το ζευγάρι πλέον είναι αχώριστο, η ποδοσφαιρίστρια ακολουθεί τον καλλιτέχνη στα live του ενώ μετά το πρόσφατο ατύχημά του στη Θεσσαλονίκη, η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το θέμα στην κάμερα του «Πρωινού Μας»: «Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο… Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα».

Survivor spoiler σημερα 19/2: «Η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια για τον Σάκη και τη Μαριαλένα»

Την άποψή του για το τετ α τετ Σάκη – Μαριαλένας και όσα ειπώθηκαν για το παιδί στο Survivor All Star, εξέφρασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αφήνοντας «αιχμές» για την παραγωγή

Το Survivor All Star την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου ξεχώρισε για το απόσπασμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι βρέθηκαν μετά το αγώνισμα και ο παίκτης των Διασήμων ζήτησε από την παίκτρια των Μπλε να κάνουν μαζί ένα παιδί μόλις βγουν από το παιχνίδι.

«Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι» είπε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ωστόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα όσα είδε να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο και τα έβαλε με την παραγωγή, τονίζοντας ότι τον εκνευρίζει που η παραγωγή του ΣΚΑΪ τους αφήνει να βλέπονται και να βρίσκονται, ενώ θα έπρεπε να τους χωρίζει και να μην τους αφήνει να συζητούν

«Η κάμερα είναι στο ένα μέτρο ακριβώς, είναι πάρα πολύ κοντά, είναι από τις στιγμές που η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια που οι μπλε με τους κόκκινους έρχονται κοντά, γι’ αυτό το ζευγάρι μόνο κάνουν τα στραβά μάτια και τους αφήνουν γιατί συνήθως, όταν πάει να πλησιάσει ένας κόκκινος έναν μπλε, σε χωρίζουν αμέσως. Εδώ όμως είναι το ζευγάρι που πρέπει να πουληθούν και κάποια ενσταντανέ», είπε «αδειάζοντας» την παραγωγή.

Μετά έδειξε τον εκνευρισμό του με τον Σάκη Κατσούλη: «Εμένα δεν μου άρεσε η έκφραση καθόλου. Αν θες να γίνεις μπαμπάς, επειδή ζήλεψες κάποιον γονιό είναι λάθος λόγος για να γίνεις μπαμπάς».

Survivor spoiler σημερα 19/2: Έντεκα νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Δεν έχουν τέλος οι είσοδοι παικτών στο Survivor All Star με τον Ατζούν να θέλει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 ο Γιώργος Λιανός θα καλωσορίσει στις ομάδες των Κόκκινων και των Μπλε έξι νέους παίκτες, όμως η είσοδος των παλιών Survivors δεν θα τελειώσει εκεί. Όπως φαίνεται ο Τούρκος παραγωγός έχει συμφωνήσει και με άλλους παίκτες τους οποίους θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Έτσι λοιπόν στο αυριανό (19/2) επεισόδιο βλέπουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώνονται στους Διάσημους. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Όλοι θα περιμένουν στο επεισόδιο της Κυριακής να δουν πως θα αντιδράσει ο Μάριος Πρίαμος όταν θα αντικρύσει μπροστά του την Ελευθερία Ελευθερίου και αν επιτέλους θα ενδυναμωθούν οι Μαχητές με την είσοδο των νέων παικτών.

Τα τελευταία ονόματα που έρχονται στο Survivor All Star

Ο Ατζούν έχει κρατήσει ωστόσο τα δυνατά χαρτιά του για το τέλος, που θα γίνουν οι τελευταίες προσθήκες στις ομάδες του Survivor All Star.

Ο Τούρκος παραγωγός όπως φαίνεται έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Πηλίδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Νικόλ Μαυρίδη. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο ενώ στο παιχνίδι θα τους δούμε πιθανόν από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Τα ονόματα που δεν έχουν συμφωνήσει πλήρως και διαπραγματεύονται ακόμα με τον Ατζούν είναι ο Πάνος Θεοδώρου και ο Χάρης Γιακουμάτος, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Survivor spoiler σημερα 19/2: «Οι πιο στρατηγικοί παίκτες είναι ο Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος»

Η πρώτη συνέντευξη του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησε του από το «Survivor All Star».

Ο Κρις Σταμούλης αποχώρησε από το Survivor All Star και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρωινό μας».

«Θεωρώ ότι χάρηκε μια κλίκα από την ομάδα μου συγκεκριμένη: ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες, ξέρει να πει αυτά που πρέπει να πει», είπε ο Κρις Σταμούλης

Και συνεχίζει: «Οι πιο στρατηγικοί παίκτες είναι ο Γκότσης και ο Μπόγδανος, είναι ουσιαστικά αυτοί που κινούν τα νήματα της ομάδας. Κοιτούσαν πάρα πολύ τα στατιστικά τους και με ποιους θα παίξουν και γενικά φοβούνται να ματσάρουν καλούς παίκτες».

Survivor spoiler σημερα 19/2: «Η φάση μυρίζει μπαρούτι»

Για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star καθώς για τις προσθήκες των νέων παικτών μίλησε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι στο sfera 102.2, οι νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (19/02), οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι.

«Μέχρι τέλη του Φλεβάρη πρέπει να έχουν μπει όλοι οι παίκτες πριν τελειώσει το κάστινγκ… Χαμός θα γίνει, δεν θα έχουμε καρέκλες!», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για τη συνάντηση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αναμένεται να ενταχθεί στους Κόκκινους, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φάση είναι μπαρούτι».

Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου είπε γελώντας ο Γιώργος Λιανός, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω

Survivor All Star: Η πρώτη συνάντηση Μάριου-Ελευθερίας – Πήγε να την φιλήσει αλλά…
Το «Survivor All Star» συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ενώ το επόμενο διάστημα θα δούμε νέες προσθήκες.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη, θα καταφτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και θα φέρουν τα πάνω κάτω ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η είσοδος των νέων θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η άφιξη της Ελευθερίας στους Διάσημους θα προκαλέσει αναστάτωση. Η εκρηκτική Κύπρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει ο τελευταίος στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, λοιπόν, με το που έφτασε με το σκάφος στην παραλία των Κόκκινων η γνωστή τραγουδίστρια ο Μάριος έτρεξε, την πήρε αγκαλιά και πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο αλλά εκείνη δεν τον άφησε!

Survivor spoiler σημερα 19/2: Δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Επανέρχονται οι μαχητές παίρνοντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας…

Έτσι οι διάσημοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν στο συμβούλιο.

Εκεί θα επιλέξουν τον Κώστα Παπαδόπουλο.