Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα μαθαίνει το μυστικό της Αρχοντούλας

Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά “Ψυχοκόρες” αναμένεται να είναι συναρπαστικές. Θα  δούμε περαιτέρω ανάπτυξη των χαρακτήρων και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τον ρου της ζωής των ηρώων. Στην πορεία θα εισαχθούν νέοι ήρωες και θα αποκαλυφθούν μυστικά που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας. Αναμένεται να διατηρηθεί η ένταση και η αγωνία, κρατώντας το κοινό σε εγρήγορση κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος της δραματικής σειράς.

Ψυχοκόρες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Μετά την απόπειρα δολοφονίας στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, ο Σώτος καταλήγει στο νοσοκομείο και η Μαρίκα μαθαίνει το μυστικό της Αρχοντούλας. Ο Παύλος επιστρέφει σπίτι, ενώ ο Ερμής με την Αγνή έρχονται πιο κοντά. Η Βικτωρία ετοιμάζεται να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή ως αντάλλαγμα για τα χρέη του Τάσου, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις. Ο Κοσμάς καταφέρνει να μιλήσει με τον Αρδίτη και η ένταση μεταξύ τους κλιμακώνεται. Η σχέση της Φρόσως και της Ευανθίας βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Η Τοτό ξεγελά τη Μαρίκα, όμως, ο Χρόνης έχει άλλα σχέδια. Η Βασιλική συναντά τον Δαμιανό και η Μάγια έναν παλιό φίλο και θαυμαστή της.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει τα πάντα στη Μαρίκα και υπόσχεται να τη βοηθήσει με το Σώτο. Μετά την επίθεση εναντίον του Ερμή για τα χρέη του στον τζόγο, η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της και διώχνει την Αγνή. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει. Η Βικτωρία ετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους, ενώ έχει καταστρώσει σχέδιο για να απαλλαγεί και από όποιον μπορεί να της φέρει εμπόδια. Η Φρόσω ορίζεται διαχειρίστρια της περιουσίας του Νάτση. Η Μάγια μαθαίνει μια πληροφορία για τον πατέρα της που αγνοούσε. Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

Μετά τη διπλή επίθεση στο σπίτι του Αρδίτη, η αστυνομία ανακρίνει την οικογένεια και τελικά παίρνει τη Βασιλική για ανάκριση. Η Ευανθία αρχίζει να μαθαίνει κρυφά πώς να περπατά μόνη στο σπίτι και η Φρόσω να μαθαίνει γράμματα. Ο Κοσμάς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διοικητής Τραπέζης και ο Σώτος επιστρέφει σπίτι με την Άννα, τη νοσοκόμα του. Η Νέλλα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Κοσμά και ο Τάσος από τη φυλακή ζητά να μάθει νέα της Δεσποινιώς που συμμετέχει στα καλλιστεία.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Το βράδυ μετά τα καλλιστεία είναι πολύ οδυνηρό για τη Δεσποινιώ, καθώς μεθυσμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρασύρεται από αγνώστους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Ο Τάσος αποφυλακίζεται και αρχίζει να την ψάχνει. Η Μάγια είναι πλέον μέλος της Βουλής, ενώ ο Ερμής έχει βυθιστεί στα χρέη και ο Χρόνης τον πιέζει. Στην οικία Κοτρώτση γίνεται το πρώτο οικογενειακό τραπέζι μετά την επιστροφή του Σώτου από το νοσοκομείο και η Άννα κερδίζει μια θέση σε αυτό, με τον Κοσμά να αρχίζει να την καλοβλέπει. Η Βασιλική φτάνει στον τόπο εξορίας της. Ο καινούργιος αστυνόμος, μετά τις καταγγελίες των γαμπρών του Νάτση, γνωρίζεται με τη Φρόσω και την Ευανθία.