Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα ομολογεί τον έρωτά της στον Σώτο

Τα επεισόδια της σειράς “Ψυχοκόρες” φαίνεται να είναι γεμάτα ανατροπές και συναρπαστικές εξελίξεις! Η αρνητική στάση της Βασιλικής να υπογράψει δήλωση μετανοίας προφανώς θα προκαλέσει αντιδράσεις και μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω δραματικές καταστάσεις. Επίσης, η άρνηση της Βικτωρίας να αποκαλύψει πού είναι η Δεσποινιώ θα προκαλέσει ακόμη περισσότερη και αγωνία στους θεατές.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς ”Ψυχοκόρες”

Δευτέρα 10 Ιουνίου, επεισόδιο 42: Η Βικτωρία λέει ψέματα στον Τάσο πως δεν ξέρει πού είναι η Δεσποινιώ, ενώ αναλαμβάνει τη φροντίδα και την περίθαλψή της. Ο συμβολαιογράφος μιλά στους γαμπρούς του Νάτση για τα σχέδια της Φρόσως, τη στιγμή που η Ευανθία αρχίζει κρυφά να αυτοεξυπηρετείται. Η Βασιλική περνά βασανιστήρια στην εξορία, αλλά δεν μαρτυρά τις συγκρατούμενές της. Η Μαρίκα ομολογεί τον έρωτα της στον Σώτο και περνάνε το βράδυ μαζί.

Ο Παύλος και η Μάγια ζούνε πλέον χωριστές ζωές, με εκείνη να περνά χρόνο με τον Δημοσθένη. Ο Ερμής επιστρέφοντας από την στρατιωτική σχολή εμφανίζεται εντελώς αλλαγμένος στον πατέρα του.

Ψυχοκόρες: Τρίτη 11 Ιουνίου, επεισόδιο 43

Οι συγκρατούμενες της Βασιλικής υπόσχονται να τη βοηθήσουν να βρει τον πατέρα της. Ο Κοσμάς με πρόφαση την ξενόγλωσση αλληλογραφία του περνά περισσότερο χρόνο με την Άννα. Ο ψυχαναλυτής της Νέλλας την προτρέπει να τον διεκδικήσει. Η Βικτωρία συστήνει τη Δεσποινιώ στη Μαρί για εργασία. Ο Τάσος ζητά από τον Χρόνη μεροκάματο. Ο Παύλος κι η Μάγια αναλαμβάνουν το κόστος της κηδείας της αδερφής του Λεωνίδα.

Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει πως η Μαρίκα και ο Σώτος προχώρησαν τη σχέση τους. Η Φρόσω κάνει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά.

Τετάρτη 12 Ιουνίου, επεισόδιο 44: Η Δεσποινιώ αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Βικτωρία γιατί δεν θέλει να δουλέψει ως ένα από τα κορίτσια της Μαρί. Η Αρχοντούλα δεν νιώθει καλά. Η Βασιλική αρνείται να υπογράψει δήλωση μετανοίας. Η Ευανθία αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη Διονυσία πως βλέπει. Ο Οδυσσέας αναλαμβάνει το καφενείο, ενώ ο Στράτος βρίσκει αρχαία στη γη του Νάτση.

Ο Τάσος πάει στη Μαρίκα, ψάχνοντας για τη Δεσποινιώ. Η Νέλλα όμως τον διώχνει κι αυτός της αποκαλύπτει τη συμφωνία του με τον Κοσμά. Η Άννα φαίνεται να ενδίδει στο φλερτ του Κοσμά. Ο Παύλος και η Μάγια θυμούνται τα παλιά, ενώ ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως ο Ερμής έχει μπλέξει.

Πέμπτη 13 Ιουνίου, επεισόδιο 45: Η Δεσποινιώ επιστρέφει στη Βικτωρία και συμφωνεί να πάει στη Μαρί. Η Άννα σώζει την Αρχοντούλα που λιποθυμά, αλλά εκείνη, έχοντας βρει κεριά κάτω από το κρεβάτι της, νιώθει πως κάτι κρύβει. Το λέει στη Μαρίκα κι εκείνη με τη σειρά της στη Νέλλα, που ήδη ανησυχεί για την σχέση της Άννας με τον Κοσμά. Η Βασιλική πιάνεται στα χέρια με τη Χριστίνα. Ενώ ο Παύλος και η Μάγια ασχολούνται με την πολιτική, ο Ερμής έχει γίνει μέλος μιας παράνομης στρατιωτικής κοινότητας και καλεί και τον Ιάκωβο.

Η Διονυσία τυραννιέται με το μυστικό της Ευανθίας και η Μαρία προβληματίζεται με τα ξαφνικά δώρα του Στράτου. Η Ευανθία διαβάζει το ημερολόγιο της Φρόσως.

Δείτε το trailer