Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίσιμη απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα

Η σειρά «Ψυχοκόρες», βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00. Με επίκεντρο τις ζωές της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς, η σειρά ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ιστορίες τους.

Ψυχοκόρες: Τα επεισόδια της εβδομάδας 17/06/2024 – 21/06/2024

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024: Επεισόδιο 13Η Κρίσιμη Απόφαση της Μαρίκας
Η Μαρίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίσιμη απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Μετά από μια συγκλονιστική αποκάλυψη, πρέπει να επιλέξει αν θα αποκαλύψει την αλήθεια ή θα προστατεύσει την οικογένειά της από ένα μεγάλο σκάνδαλο. Η συναισθηματική ένταση κορυφώνεται καθώς η Μαρίκα αναζητά την σωστή κατεύθυνση.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024: Επεισόδιο 14 – Το Μυστικό της Βασιλικής

Η Βασιλική αποκαλύπτει ένα μυστικό που κρατούσε για χρόνια, το οποίο απειλεί να ανατρέψει τις σχέσεις της με τους κοντινούς της ανθρώπους. Η πίεση και το άγχος αυξάνονται καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αποκάλυψης, και να βρει τρόπο να επανορθώσει τις σχέσεις της.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024: Επεισόδιο 15Το Παρελθόν της Φρόσως

Η Φρόσω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της όταν ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στη ζωή της. Τα κρυμμένα συναισθήματα και οι ανοιχτές πληγές βγαίνουν στην επιφάνεια, προκαλώντας συναισθηματική αναταραχή. Η Φρόσω πρέπει να αποφασίσει αν θα συγχωρέσει ή θα συνεχίσει να ζει με το βάρος των παλιών της τραυμάτων.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024: Επεισόδιο 16Η Επιλογή της Δεσποινιώς

Η Δεσποινιώ βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια και την προσωπική της ευτυχία. Οι προσδοκίες των γύρω της και οι προσωπικές της επιθυμίες συγκρούονται, δημιουργώντας μια έντονη εσωτερική σύγκρουση. Η τελική της απόφαση θα καθορίσει το μέλλον της και θα επηρεάσει όλους γύρω της.