ΖΩΗ: Πότε κάνει πρεμιέρα η μεταφυσική συναισθηματική κομεντί του ΑΝΤ1 με την Μαρία Καβογιάννη

Η «ΖΩΗ» είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή.

Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Στο επίκεντρο της «ΖΩΗΣ» βρίσκεται η Μαρία Καβογιάννη, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Ζωής. Κάθε επεισόδιο φέρνει μια νέα αποστολή για τη Ζωή, ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της και προκαλώντας τη συνειδητοποίηση για τη σημασία της ζωής. Παράλληλα, η σειρά αναδεικνύει θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης και αντιμετωπίζει κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω από τη Ζωή, μια γυναίκα που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην εργαζόμενη σε δύο δουλειές, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Μια μέρα, μια ατύχημα γάστρας της πεθεράς της αλλάζει τα πάντα, οδηγώντας τη Ζωή σε μια μεταφυσική εμπειρία στον “άλλο κόσμο”. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Ζωή ξεκινά ένα ταξίδι όπου συναντά πεθαμένους που της ζητούν να εκτελέσει μια μυστική αποστολή. Μέσα από αυτές τις αποστολές, η Ζωή βρίσκει νέους στόχους και ανακαλύπτει νόημα για να ζήσει πλέον χαρούμενη, αποκτώντας ένα νέο όραμα για τη ζωή και επανακτώντας το χαμένο της χαμόγελο.

Έτσι, η σειρά «ΖΩΗ» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θεάματος, αναδεικνύοντας πώς η πραγματικότητα συνυπάρχει με το μεταφυσικό και προσφέροντας μια νέα, εντυπωσιακή ματιά στη ζωή. Έτσι, εκεί που τελειώνει η πραγματικότητα, αρχίζει η… «ΖΩΗ»!