«Dexter»: Πότε επιστρέφουν τα νέα επεισόδια

Το πολυαναμενόμενο prequel του “Dexter“, με τίτλο “Original Sin”, έχει φέρει στο προσκήνιο τρεις εξαιρετικούς ηθοποιούς για τους κεντρικούς ρόλους του. Ο Patrick Gibson, γνωστός από παραγωγές όπως το “Shadow and Bone” και το “The OA”, αναλαμβάνει τον ρόλο του νεαρού Dexter, ενώ ο Christian Slater, γνωστός από το “Mr. Robot” και άλλες επιτυχημένες παραγωγές, υποδύεται τον πατέρα του Dexter, Harry. Η Molly Brown, η οποία έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως το “Evil” και το “Billions”, θα υποδυθεί την αδερφή του Dexter, Debra Morgan.

Η περίπλοκη ιστορία του νεαρού Ντέξτερ στη δεκαετία του ’90 στο Μαϊάμι φαίνεται να υπόσχεται μια συναρπαστική ανατροπή στον χαρακτήρα και τον κόσμο της σειράς. Η ενσάρκωση των ρόλων από τους Πάτρικ Γκίμπσον, Κρίστιαν Σλέιτερ και Μόλι Μπράουν φαίνεται να υπόσχεται ένα ενδιαφέρον σύνολο ερμηνειών.

Ο επιστροφή του Κλάιντ Φίλιπς ως showrunner δείχνει ότι η σειρά θα διατηρήσει τον χαρακτήρα και το ύφος που καθιέρωσε στις προηγούμενες σεζόν του “Dexter”.

Το “Original Sin” θα διαδραματίζεται στο Μαϊάμι το 1991 και θα εξερευνά την εξέλιξη του Dexter από έναν φοιτητή σε έναν εκδικητικό δολοφόνο, υιοθετώντας τον Κώδικα που σχεδιάστηκε από τον πατέρα του για να μην αποκαλυφθεί από τις αρχές της αστυνομίας. Το cast ολοκληρώνουν οι James Remar και Jennifer Carpenter, οι οποίοι υποδύθηκαν αρχικά τους ρόλους του Harry και της Debra στην αρχική σειρά.

Ο σκηνοθέτης Michael Lehmann θα είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία, ενώ ο Clyde Phillips, ο οποίος επέστρεψε για να ολοκληρώσει το ταξίδι του Dexter ως παραγωγός, θα είναι και στο “Original Sin”. Με ένα τόσο ταλαντούχο cast και ένα επιτυχημένο παραγωγικό συνεργείο, το “Dexter: Original Sin” υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο σύμπαν του “Dexter”.