Ραντεβού στην «Αρχελάου 5»: Έρχεται στην ΕΡΤ τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η ΕΡΤ μας καλεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν να γίνουμε συγκάτοικοι στην πολυκατοικία της «Αρχελάου 5», την καθημερινή κωμική σειρά που θα προβληθεί στο κανάλι ΕΡΤ1. Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία με έξυπνο χιούμορ και πολυδιάστατους χαρακτήρες, σκηνοθετημένη από τους Λήδα Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινή Κοτρώτση, και με αξιόλογο καστ ηθοποιών.

Στην καρδιά της Αθήνας, πέντε χαρακτήρες με εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και αντιλήψεις έρχονται κοντά εξαιτίας του μπαρ που ανοίγει ο ένας από αυτούς, ο Στέφανος. Μέσα από παρεξηγήσεις, διαφωνίες, εκπλήξεις και απρόβλεπτα περιστατικά, δημιουργείται ένα κωμικό πλαίσιο που αναδεικνύει την κοινή καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων, καθώς και άλλων που εισβάλλουν στη ζωή τους.

Οι βασικοί χαρακτήρες είναι ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ, που όλοι μαζί προσπαθούν να επιβιώσουν στην τρέλα της σύγχρονης Αθήνας, ζώντας καταστάσεις γεμάτες γέλιο και παράξενα γεγονότα.

Η σειρά, με σενάριο από τους Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη και Θάνο Νασόπουλο, θα περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως οι Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης και Άλκηστις Ζιρώ. Η παραγωγή της σειράς είναι έργο της ΕΡΤ, σε συνεργασία με την Αργοναύτες Α.Ε.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ 1«Αρχελάου 5» έρχεται για να φέρει φρεσκάδα και γέλιο στις οθόνες μας, αντλώντας έμπνευση από την ίδια τη ζωή και τις καθημερινές μας περιπέτειες.

Σκηνοθεσία: Λήδα Βαρτζιώτη, Δημήτρης Τσακαλέας, Φωτεινή Κοτρώτση
Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος
Παίζουν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ κ.ά.
Παραγωγή: ΕΡΤ
Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες Α.Ε.