Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος στο ψυχιατρείο

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Μετά την επίθεση στον Πέτρο, οι γονείς του πείθουν τον Γεράσιμο να τον δει γιατρός και τελικά μπαίνει στο ψυχιατρείο.

Μέσα στο παραμιλητό του και τα χάπια που του χορηγούν, αρχίζει να ξεστομίσει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές. «Δεν υπάρχεις, φύγε! Κάθαρμα Διακοσάββα, εγώ σε τελείωσα», μονολογεί και η Ευτυχία που τον βλέπει έτσι φοβάται, ενώ ο Σαράντος που είναι παρόν σοκάρεται.

«Ευτυχία, τι είναι αυτά που λέει;», αναρωτιέται και πλησιάζει τον Γεράσιμο: «Γεράσιμε, τι είναι αυτά που λες;», τον ρωτάει. Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση και συνεχίζει να λέει: «Ηρθε εδώ ο πατέρας σου, τον είδα… Αφού έχει πεθάνει πώς τον είδα; Φώναξε για βοήθεια, ρε αλήτη, ήταν τα τελευταία του λόγια», λέει στον Σαράντο και η Ευτυχία προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα: «Σε παρακαλώ Σαράντο, τον βλέπεις, δεν είναι καλά, μη λογαριάζεις όσα λέει, παραλογίζεται, ας τον αφήσουμε μόνο του».

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ με αιμορραγία στο νοσοκομείο

Η Πολυξένη που μαθαίνει από τον Γεράσιμο ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος, σπεύδει να το πει στον Καστρινό: «Η Ελισάβετ είναι έγκυος από τον γιο σου», τον ενημερώνει. Στο μεταξύ, η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο: «Να φύγεις από εδώ μέσα κορίτσι μου, έξω σε περιμένει η ζωή», τη συμβουλεύει, αλλά εκείνη αρνείται και βάζει τον πατέρα της να της ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια. Μόνο που τελικά εκείνος το μαθαίνει από τον Θέμη: «Το έκανες το θαύμα σου, μικρέ! Θα γίνεις πατέρας, η Ελισάβετ είναι έγκυος».

Ο Πέτρος τρελαίνεται που το μαθαίνει και φεύγει για τη Γερακιανή. Μόνο που η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του, ακόμα κι όταν τον βλέπει να καίγεται. Από την πίεση και την ένταση, η Ελισάβετ νιώθει έντονο πόνο και βλέπει να αιμορραγεί. Ο Πέτρος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμουν να μη συμβεί κάτι κακό. Ευτυχώς όμως όλα πάνε καλά, ενώ στον πρώτο υπέρηχο του μωρού, ο Πέτρος είναι παρόν και ακούει κι εκείνος την καρδιά του παιδιού του.

Σίσσυ Τουμάση: «Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή»

H Σίσσυ Τουμάση, με αφορμή τη συμμετοχή της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο», έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα».

Η γνωστή ηθοποιός εκτός των άλλων μίλησε για την έντονη εφηβεία που είχε, για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα αλλά και την επιθυμία της να γίνει μανούλα.

«Δεν θα ήθελα να με έχω παιδί γιατί ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν ένα παιδί με κάτι μαλλιά κόκκινα, με πράσινα τζιβάκια και τρύπες. Πολύ περίεργο. Έχω κρύψει τις φωτογραφίες και δεν θέλω να τις βλέπω.

Πέρασα λίγο έντονη εφηβεία και γενικώς ήμουν ένα παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής, που νομίζω ότι είναι το χειρότερο για έναν γονιό. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου που το έκανα αυτό. Το κομμάτι της οικογένειας με αφορά και θα ήθελα να γίνω μαμά. Αλλά να έχω ένα παιδί όχι σαν εμένα, κάτι άλλο πιο… ήσυχο.

Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή γιατί ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τώρα, όμως, να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά.»

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS