Survivor spoiler σημερα 31/5: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός αποχωρεί τελικά

Survivor spoiler σημερα 31/5: Στα ύψη η αγωνία – Ποιος παίκτης θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης

Αν και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε μια μεγάλη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας, η σκέψη όλων είναι στην αποχώρηση…

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει τελικά από το ριάλιτι;

Survivor spoiler σημερα 31/5: Χαμός ανάμεσα σε Μπόγδανο και Καραγκούνια

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο Survivor All Star ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία στο Survivor.

Οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα, ενώ η κατάσταση ξέφυγε εκτός ορίων με τον Ηλία Μπόγδανο να τον κατηγορεί ότι έβρισε σπίτια και μανάδες, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά, ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης, καθώς -όπως ισχυρίζεται- ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη με αποτέλεσμα να πάει να του ζητήσει τα ρέστα.

«Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς» είπε μεταξύ άλλων με τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος.

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!»

Survivor spoiler σημερα 31/5: «Το μοντάζ κάνει θαύματα, έπαθα ηλίαση και έλεγαν ότι είμαι τεμπέλα και πως όλη μέρα κοιμάμαι»

«Θυμάμαι ότι, όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα γενικά πάρα πολλά προβλήματα με το φαγητό, την ηλίαση και όλα αυτά που ζούσα, ήταν συνεχώς θέμα στο Συμβούλιο ότι: αφού δεν αντέχει το σώμα μου, γιατί είμαι εκεί;», περιγράφει η Έλενα Κρεμλίδου.

«Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το πώς είναι το σώμα μου, ότι είμαι πολύ πιο μεγαλόσωμη, ότι έχω πιο μεγάλα μπούτια. Είχα σοκαριστεί.

Και θυμάμαι ότι το είχα σχολιάσει, το πώς αισθάνομαι με το σώμα μου, και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό», αναφέρει στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Περνούσα μήνυμα στα κορίτσια ότι έχετε δικαίωμα να είστε όπου είστε όπως και να είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι… και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό το κοινωνικό μήνυμα προφανώς.

Το μόνο που ήθελαν να δείξουν από την Έλενα είναι ότι είναι μία τεμπέλα influencer, που όλοι μέρα ξαπλώνει και κοιμάται», καταγγέλλει η Έλενα Κρεμλίδου αμέσως μετά.

«Υπάρχει πλάνο που είμαι όντως ξαπλωμένη με κλειστά τα μάτια και έλεγαν: η Έλενα κοιμάται. Κι εγώ ήμουν πρησμένη και κατακόκκινη από την ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα», καταλήγει επί του θέματος η Έλενα Κρεμλίδου για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Survivor spoiler σημερα 31/5: «Χωρίς τον Μαρτίκα δεν υπάρχει Survivor All Star»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά από την ολιγοήμερη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο στην αρχή του «Survivor All Star», επέστρεψε στην Αθήνα όπου περίμενε υπομονετικά τον Σπύρο Μαρτίκα.
Επιθυμία της, που δεν την έκρυψε ούτε στιγμή, ήταν ο φαρμακοποιός να επιστρέψει όσο γίνεται πιο αργά, κατά προτίμηση για τους ημιτελικούς κα τον τελικό στο Γαλάτσι.

Τελικά, όπως είδαμε, η επιθυμία δεν πραγματοποιήθηκε. Ακόμα και οι πιο φανατικοί θεατές του reality κουράστηκαν από τις μηχανορραφίες του Μαρτίκα και του γύρισαν την πλάτη, μετά από τεσσεράμισι μήνες στο παιχνίδι.

«Μου έλειπε πάρα πολύ, ήθελα να γυρίσει, αλλά από την άλλη ήθελα να μείνει και να τους κάνει όλους λαμπόγυαλο. Έτσι, γιατί μπορεί, γιατί είναι πανέξυπνος» δήλωσε η Βρισηίδα στην κάμερα του Alpha που την πέτυχε μετά από την επιστροφή του αγαπημένου της στην Αθήνα.

Και πρόσθεσε ότι το «Survivor All Star» χωρίς τον Μαρτίκα δεν έχει λόγο ύπαρξης και ότι μοιραία τα νούμερα τηλεθέασης θα πέσουν.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έφυγε ο Σπύρος έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και φαίνεται παντού ότι χωρίς τον Σπύρο δεν υπάρχει Survivor. Τώρα δεν έχει ούτε reality. Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια πέρα δώθε; Δεν το βλέπει κανένας. Θα πάει πιο κάτω η τηλεθέαση».

Survivor spoiler σημερα 31/5: Έσπασαν το αυτοκίνητο του Ηλία Γκότση για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα

Ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» Ηλίας Γκότσης, δημοσίευσε, το βράδυ της Δευτέρας, φωτογραφία με το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου του.

Κάποιοι από τους followers του στο Instagram εξέφρασαν την άποψη ότι δεν πρόκειται για τυχαίο και συμπτωματικό γεγονός.

Ένας ακόλουθος σχολίασε: «Σου έχουν βάλει ανιχνευτή και σε βρίσκουν», «Τυχαίο δεν είναι».

Ένας άλλος έγραψε: «Μήπως δεν είναι τυχαίο και να κάνεις κάτι γι’ αυτό;».

Με νέα του ανάρτηση, λίγο αργότερα, ο Γκότσης σημείωσε: «Να αγχωθώ;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκότσης φέτος συμμετείχε στο «Survivor All Star» αλλά αποβλήθηκε με τις κατηγορίες ότι έδωσε χρήματα σε ντόπιο προκειμένου να του φέρει συγκεκριμένη λίστα με ψώνια και τρόφιμα.

Καλεσμένος πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας», ο Γκότσης αποκάλυψε πως το περιβόητο χαρτάκι με τη λίστα την έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν.

Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πιλίδης.

Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου.

Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό εαυτό του».

Survivor spoiler σημερα 31/5: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός αποχωρεί τελικά

Οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και εν τέλει θα αποχωρήσει από το Survivor είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.