Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η «Γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» κέρδισαν και τον Μάιο το στοίχημα της τηλεθέασης. Νικητής στην κούρσα της τηλεθέασης και το «Μαύρο Ρόδο». Η δραματική σειρά του MEGA επικράτησε του ανταγωνισμού στο σύνολο του κοινού, με ποσοστό 18,6% και την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 28,5%.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια (4/6): Ο Γεράσιμος σε νευρολογική κλινική

Ο Μανόλης με την Ευτυχία αγωνιούν για το γιο τους και προσπαθούν να τον πείσουν να δεχτεί να τον εξετάσει γιατρός. Αν και αρχικά το αρνείται πεισματικά σύντομα ο Γεράσιμος καταλήγει σε νευρολογική κλινική. Μέσα στο παραμιλητό του όμως θα αρχίσει να λέει φοβερές αλήθειες.

Η Πολυξένη από την άλλη ομολογεί στον έκπληκτό Θέμη ότι η Ελισάβετ περιμένει το παιδί του γιου του. Στο μεταξύ η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο ενώ η νεαρή κοπέλα βάζει τον πατέρα της να ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια (5/6): Ο Θέμης μαθαίνει ότι θα γίνει παππούς

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ έχει φέρει τεράστια αναστάτωση στο «Μαύρο Ρόδο». Το νέο διαδίδεται με ταχύτητα αστραπής μετά από τη απόφαση του Μητροπολίτη να αναβάλει επ’ αόριστον την κουρά της νεαρής δόκιμης μοναχής και να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Η απόφασή του βρίσκει φυσικά σύμφωνη την Κασσιανή, αλλά η Φιλαρέτη δεν θέλει να ακούσει ότι η προστατευόμενή της θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το μοναδικό σπίτι που γνώρισε στη ζωή της, εκτός αν θελήσει να ακολουθήσει τον Πέτρο.

Ο Γεράσιμος είναι από τους πρώτους που μαθαίνουν το μυστικό. Ο γιος της Ευτυχίας έχει αυτιά και μάτια παντού μέσα στο μοναστήρι.

Η αντίδρασή του θα είναι χειρότερη και από αυτή που περίμεναν οι γονείς του. Θα πάθει αμόκ και θα απειλήσει να σκοτώσει τον Πέτρο, με συνέπεια οι γονείς του να αποφασίσουν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.

Όμως, η Πολυξένη, που παραφυλάει πάντα για το παραμικρό ψήγμα πληροφορίας που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί, ακούει τις φωνές του Γεράσιμου και οδηγείται στο μοναδικό λογικό συμπέρασμα.

Η επόμενη κίνησή της είναι να καλέσει τον Θέμη για να τον «συγχαρεί». Ο πατέρας του Πέτρου και της Αλεξίας ακούει έκπληκτος ότι θα γίνει παππούς το επόμενο διάστημα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αναζητά τον γιο του στο κινητό για να του ζητήσει τον λόγο.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Πέτρου στα νέα; Θα είναι αυτό το τελευταίο του χαρτί για να φέρει ξανά κοντά του την Ελισάβετ;

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter aποθεώνει τoν Νίκο Κούκα για τη σκηνή όπου ο Γεράσιμος γίνεται παρανοϊκός

Όπως είδαμε όλοι οι τηλεθεατές ο Γεράσιμος έμαθε ότι η Ελισάβετ, με την οποία έχει εμμονή, περιμένει το παιδί του Πέτρου.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Γεράσιμος παθαίνει ψυχικό break down και αρχίζει να ουρλιάζει. Μετά τη σκηνή με το ξέσπασμα του ήρωα που υποδύεται, ο Νίκος Κουκάς αποθεώθηκε από το κοινό της σειράς.

«Αν δεν την έχω εγώ δεν θα την έχει κανείς» είπε στη μητέρα του με τα σχόλια στο Twitter να έχει πάρει «φωτιά».

«O Κουκάς θα χρειαστεί διακοπές μετά από τον ρόλο αυτό», «Νίκο Κουκά υποκλίνομαι»

«Νίκο Κούκα υποκλίνομαι»

«Ο Κούκας θα χρειαστεί διακοπές μετά τον ρόλο αυτό» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια στην πλατφόρμα.

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS