Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάρει μια μεγάλη απόφαση

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Καθηλωτική θα είναι η συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», καθώς η Άννα θα κινδυνέψει όταν βρεθεί μπροστά σε έναν μανιακό δολοφόνο.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα πρόσωπο με πρόσωπο με μανιακό δολοφόνο

Η σχέση ανάμεσα στην Άννα και τον Δημήτρη, φαίνεται πως δεν μπορεί να είναι όπως πριν. Οι προσπάθειες και των δυο να αφήσουν πίσω τους ότι έγινε, δεν έχει αποτέλεσμα, αφού πάντα στο μυαλό της η Άννα έχει τους υπεύθυνους για την δολοφονία του πατέρα της.

Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, αφού βλέπει την οργή συνέχεια στα μάτια της. Ξέρει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον. Αν και είναι δύσκολο για εκείνον, πρέπει να απομακρυνθεί από την γυναίκα που αγαπάει όσο κανέναν άλλο και να δώσει τέλος στη σχέση τους. Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν θέλει κάτι τέτοιο, ενώ πιστεύει ότι το βήμα αυτό του Δημήτρη γίνεται επειδή θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Εντωμεταξύ, μια άγνωστη κοπέλα, η Μυρτώ πηγαίνει στην Άννα και της ζητά να μιλήσουν και από αυτή την συνάντηση βγαίνει στην επιφάνεια η υπόθεση του Θάνου Σταθάκη.

Καθώς η Άννα σκέφτεται όσα της είπε η άγνωστη, αποφασίζει να αναζητήσει τον Σταθάκη, ενώ ταυτόχρονα και ο Δημήτρης ψάχνει το ίδιο άτομο για τον φόνο του δικαστή Γεωργίου.

Οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του δικαστή συνεχίζονται και ένας νέος φόνος σοκάρει τους πάντες, κάνοντας τους να ψάχνουν τι κρύβεται αυτή τη φορά από πίσω. Ο Δημήτρης εντωμεταξύ, φοβάται ότι το επόμενο θύμα του μανιακού αυτού δολοφόνου θα είναι η Άννα και έτσι κάνει τα πάντα για να την προστατέψει, δουλεύοντας μαζί με την εισαγγελέα Ρούσσου για να διαλευκάνουν την υπόθεση δολοφονίας του Γεωργίου. Οι έρευνές τους οδηγούν στο σπίτι του Αλέξανδρου Χουρουδάκη. Εκεί, όμως θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη.

Εντωμεταξύ η Άννα, μην γνωρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει, θα συναντήσει τον δολοφόνο που την έχει βάλει στο στόχαστρό του και η ζωή της θα κινδυνέψει. Θα καταφέρει άραγε ο Δημήτρης να την σώσει πριν είναι πολύ αργά;

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.