Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: «Έχουμε ένα παιδί να μας συνδέει τώρα πια – Οι ζωές μας έχουν ενωθεί και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει», λέει ο Πέτρος στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Το «Μαύρο Ρόδο» κέρδισε με το σπαθί του μια θέση ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες φετινές σειρές, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την σφιχτή πλοκή του, τις ερμηνείες και τον ιδιαίτερο κόσμο που περιγράφει. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», έρχονται με συγκλονιστικές εξελίξεις από τη Δευτέρα (5/6) έως και την Πέμπτη (8/6) στις 22.50.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια (6/6): H Αλεξία φεύγει από το σπίτι της χωρίς να πει στον Θέμη πού πηγαίνει

Στο αποψινό επεισόδιο ο Πέτρος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και επιδιώκει να την δει αμέσως. Ωστόσο, τα σχέδιά του δεν εξελίσσονται όπως ο ίδιος επιθυμεί. Κι ενώ ο Λευτέρης υποσχέθηκε στην κόρη του πως δεν θα πει τίποτα στον Πέτρο για την εγκυμοσύνη της, εκείνος το μαθαίνει από τον Θέμη, ο οποίος του λέει: «Το έκανες το θαύμα σου, μικρέ! Θα γίνεις πατέρας, η Ελισάβετ είναι έγκυος». Ο Πέτρος τρελαίνεται που το μαθαίνει: «Τι είναι αυτά που λες; Ποιος σου το είπε αυτό;», τον ρωτάει και ο Καστρινός του απαντάει: «Η Πολυξένη με πήρε και μου το είπε». Ο Πέτρος φεύγει για τη Γερακιανή για να βρει την Ελισάβετ να μιλήσουν. Μόνο που η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως εκείνη στέκει παγερή απέναντί του, ακόμα κι όταν τον βλέπει να καίγεται: «Δεν θέλω να με ενοχλήσεις ποτέ ξανά! Σε παρακαλώ, σου το έχω ζητήσει κι άλλες φορές, δεν υπάρχει μέλλον μεταξύ μας», του ξεκαθαρίζει, αλλά εκείνος επιμένει: «Έχουμε ένα παιδί να μας συνδέει τώρα πια! Οι ζωές μας έχουν ενωθεί και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει! Σε παρακαλώ, κάνε μια προσπάθεια να με συγχωρέσεις, σ’ αγαπάω Ελισάβετ». Από την πίεση και την ένταση, η Ελισάβετ νιώθει έντονο πόνο και βλέπει να αιμορραγεί. Ο Πέτρος αναστατωμένος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμουν να μη συμβεί κάτι κακό. Ευτυχώς όμως όλα πάνε καλά, ενώ στον πρώτο υπέρηχο του μωρού, ο Πέτρος είναι «παρών», ακούει κι εκείνος την καρδιά του παιδιού του και συγκινείται.

Όταν ο Πέτρος είπε στον πατέρα του πως η Αλεξία συνεχίζει να συναντάει τον Βίκο, ο Καστρινός σε έξαλλη κατάσταση ζητάει εξηγήσεις από την κόρη του, η οποία για άλλη μια φορά αντιδρά. Στη συνέχεια, η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της χωρίς να πει στον Θέμη πού πηγαίνει και εκείνος θυμάται έντονα τα λόγια της Κύρας που του είχε πει: «Είσαι σίγουρος για το πού πηγαίνει η κόρη σου και ποιους συναντάει; Εγώ στη θέση σου θα είχα αμφιβολίες και θα το έψαχνα» και εκείνος αποφασίζει να την ακολουθήσει. Σοκαρισμένος τη βλέπει στην αγκαλιά του Βίκου και το μυαλό του θολώνει από οργή και πιάνει το όπλο του για να σκοτώσει τον εχθρό του.

Στο μεταξύ, ο Βίκος λέει στην Αλεξία το σχέδιό του για να φύγουν μαζί στο εξωτερικό και εκείνη εκπλήσσεται από την πρότασή του: «Τι εννοείς; Να ζήσουμε μαζί στο εξωτερικό; Πώς θα το κάνουμε αυτό, αν το μάθει ο πατέρας μου…», πάει να πει και εκείνος την καθησυχάζει: «Όλα μπορούν να γίνουν όπως τα θέλουμε». Ο Καστρινός επιστρέφει στο μαγαζί του σε έξαλλη κατάσταση. Σπάει πράγματα, φωνάζει και βάζει να πιει ποτό. Ο Λουκάς σοκαρισμένος από την οργή του θείου του, τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. «Το κάθαρμα! Πρώτα η γυναίκα μου και τώρα έβαλε στο μάτι την κόρη μου! Κατάλαβες; Η ίδια μου η κόρη έχει σχέση με τον εχθρό μου! Θα τρελαθώ εντελώς, θα μου στρίψει! Θα τον σκοτώσω και θα με βοηθήσεις εσύ», του τονίζει. Ο Λουκάς που το ακούει σοκάρεται και φυσικά δέχεται να βοηθήσει τον θείο του: «Καιρός να πάει εκεί που του αξίζει το κάθαρμα».

Μαύρο Ρόδο -Ελένη Καρακάση: «Θα ήθελα να παίξω τον ρόλο του Γεράσιμου»

Ανάμεσα στους ήρωες που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών είναι και η Ευτυχία, την οποία υποδύεται η Ελένη Καρακάση, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας όπου μαζεύεται το χωριό, μητέρα της Γιάννας και του Γεράσιμου.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, η οικογενειακή ζωή της Ευτυχίας είναι κάθε άλλο παρά ευτυχισμένη, αφού και δύο παιδιά της αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Μιλώντας πριν λίγους μήνες στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Κώστα Τσουρό, η αγαπημένη ηθοποιός ζωγράφισε τον πορτρέτο του τηλεοπτικού γιου της.

«Ο Γεράσιμος δεν θα ξεχάσει ποτέ την Ελισάβετ. Είναι η σχέση τόσο πια δεμένη. Το βλέπουμε – το έχουμε δει δηλαδή. Είναι λίγο άρρωστη αυτή η σχέση. Είναι μια αγάπη που ξέρει ότι δεν μπορεί να την έχει. Νομίζω ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μας όλοι οι άνθρωποι το έχουμε νιώσει αυτό. Ότι επιθυμείς κάτι πολύ και προτιμάς να είναι κοντά σου ακόμα και με αυτόν τον τρόπο. Προτιμάει να είναι παντρεμένη με τον Θεό παρά με οποιονδήποτε άλλο. Αν δεν ήταν με τον Θεό, θα ήθελε να είναι μαζί του.

Είναι μια πολύ δραματική φιγούρα ο Γεράσιμος και η σκοτεινιά του που βγαίνει τώρα για εμένα τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Βέβαια εγώ το βλέπω από την σκοπιά της υποκριτικής. Αλλά είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν ήξερα την εξέλιξη, νομίζω ότι είναι ένας από τους ρόλους που θα ήθελα να παίξω» είπε η Ελένη Καρακάση για τον Γεράσιμο, ο οποίος, θα ομολογήσει σήμερα στη μητέρα του ότι αυτός κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα στον Διακοσάββα.

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS