Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος αρχίζει να ξεστομίζει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Στο αποψινό επεισόδιο ο Γεράσιμος, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική, αρχίζει να ξεστομίζει την αλήθεια για τον θάνατο του Διακοσάββα και εκεί θα βρίσκεται για να την ακούσει η Ευτυχία.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια (7/6): Ο Γεράσιμος σε έξαλλη κατάσταση λέει: «Ήρθε εδώ ο πατέρας σου, τον είδα… Αφού έχει πεθάνει πώς τον είδα»;

Μετά την επίθεση στον Πέτρο, οι γονείς του πείθουν τον Γεράσιμο να τον δει γιατρός και τελικά μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική. «Σπάει η καρδιά μου να βλέπω το παιδί μας σ’ αυτή την κατάσταση», λέει ο Μανώλης στην Ευτυχία και εκείνη δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της: «Πώς επιτρέψαμε να συμβεί κάτι τέτοιο; Δεν μπόρεσα να προστατεύσω το παιδί μου», ψελλίζει. Μέσα στο παραμιλητό του και τα χάπια που του χορηγούν, ο Γεράσιμος αρχίζει να ξεστομίζει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές.

«Δεν υπάρχεις, φύγε! Κάθαρμα Διακοσάββα, εγώ σε τελείωσα», μονολογεί και η Ευτυχία που τον βλέπει έτσι φοβάται, ενώ ο Σαράντος που είναι εκεί σοκάρεται. «Ευτυχία, τι είναι αυτά που λέει;», αναρωτιέται και πλησιάζει τον Γεράσιμο: «Γεράσιμε, τι είναι αυτά που λες;», τον ρωτάει. Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση και συνεχίζει να λέει: «Ήρθε εδώ ο πατέρας σου, τον είδα… Αφού έχει πεθάνει πώς τον είδα; Φώναξε για βοήθεια, ρε αλήτη, ήταν τα τελευταία του λόγια», λέει στον Σαράντο και η Ευτυχία προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα: «Σε παρακαλώ Σαράντο, τον βλέπεις, δεν είναι καλά, μη λογαριάζεις όλα λέει, παραλογίζεται, ας τον αφήσουμε μόνο του». Μόνο που ο Σαράντος μπαίνει σε σκέψεις!

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS