Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η ζήλια του Φιλίππου προβληματίζει τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Πέμπτη 15/6 απόψε και κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα θα είχαμε νέο επεισόδιο Γη της Ελιάς το βράδυ, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Ο λόγος είναι  το debate των πολιτικών αρχηγών, που ήταν προγραμματισμένο να  πραγματοποιηθεί στις 21:00, κάτι που μάλλον θα ακυρωθεί λόγω του ναυαγίου στην Πύλο και την κήρυξη  3ημερου πένθους.

Αύριο, Παρασκευή, όμως, η Γη της Ελιάς επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας με νέο καταιγιστικό επεισόδιο.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης προχωρά τις διαδικασίες διαζυγίου

Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Άννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο. Η ζήλια του Φιλίππου προβληματίζει τη Βασιλική, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν.

Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει να εξαφανιστεί από τη Βασιλική για να τη δοκιμάσει. Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία, δίνοντας αφορμή στον Μάνο και τη Μαρίνα να τον πειράξουν.

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία πως ο Δημοσθένης τού ανέθεσε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Ο Στάθης μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Το σκοτεινό μυστικό του Μιλτιάδη

Δύσκολες ώρες έρχονται για την οικογένεια Στεφανέα. Ο Μιλτιάδης κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό, το οποίο αναμένεται να τινάξει τα πάντα στον αέρα, στην γη της ελιάς. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν…

Οι μέρες περνούν και ο Μιλτιάδης δείχνει πόσο καλός κι εργατικός είναι. Έχει καταφέρει να κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της Άννας, αλλά και της Ειρήνης. Είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και κάνει τα πάντα, για να κρατά τα αφεντικά του ικανοποιημένα.

Μόνο που.. τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα, όπως δείχνουν. Ο Μιλτιάδης κρύβει ένα τεράστιο μυστικό, το οποίο -όταν αποκαλυφθεί- θα τα γκρεμίσει όλα, στην γη της ελιάς.

Συγκεκριμένα, μια μεγάλη βεντέτα συνδέει τον Μιλτιάδη και τους Στεφανέους. Ο νεαρός έχασε άδοξα την οικογένειά του, ύστερα από μία αιματηρή επίθεση των Στεφανέων. Τώρα, σκοπός του είναι να τους εκδικηθεί με τον ίδιο τρόπο, σκορπίζοντας τον θρήνο σε όλους!


Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι αποκαλύψεις Μαρτίδη και Πιερίδου για Κουράκο κι Ευτυχία

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δύο πολυσυζητημένους καλεσμένους το μεσημέρι της Δευτέρας 11/6. Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης κη η Ιφιγένεια Πιερίδου, ο Κουράκος κι η Ευτυχία από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησαν για τη σχέση τους στη σειρά και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μετά από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Ανέστη.

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης για τον αστυνόμο Κουράκο: «Αυτό που κέρδισε τον Κουράκο ήταν το πόσο σωστή ήταν. Μια κοπέλα που τα έκανε όλα μόνη της, δουλευταρού, έξυπνη, με καθαρό βλέμμα. Η τυχαία τους συνάντηση στο δρόμο ήταν μια συνειδητοποίηση για τον Κουράκο, ο οποίος ήταν μόνος του εκείνο το διάστημα, παρά τον γάμο του με την Ιουλία».

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, θεωρεί τον Κουράκο και την Ευτυχία τραγικά πρόσωπα: «Ο Γιώργης και η Ευτυχία είναι δύο πολύ τραγικά πρόσωπα στη σειρά. Ταλαιπωρούνται από την πρώτη σεζόν, για διαφορετικούς λόγους. Η Ευτυχία έχει κάνει έναν φόνο και ο Γιώργης έχει ερωτευτεί μια γυναίκα, ενώ δεν ξέρει την αλήθεια», ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν πως τους έχουν φέρει δάκρια στα μάτια ορισμένες σκηνές.

Μετά από την αποκάλυψη του Κουράκου πως στο σπίτι της Ευτυχίας, υπάρχει αίμα του Ανέστη, κουμπώνουν τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του θανάτου του. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η σχέση του ζευγαριού θα ταραχθεί. Η Ευτυχία δεν θα αντέξει να ζει στη Μάνη μετά από τον χωρισμό τους. Όμως στον επόμενο κύκλο θα υπάρξουν εξελίξεις ανάμεσά τους που η σεναριογράφος, Βάνα Δημητρίου, τις κρατά ακόμη κρυφές.

Η Γη της Ελιάς – συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού