Survivor spoiler σημερα 18/6: «Κλείδωσε»! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler σημερα 18/6: Αλλάζουν τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς το τέλος πλησιάζει

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα έχουμε έκτακτο συμβούλιο, ενώ οι παίκτες θα δώσουν σκληρή μάχη για την ασυλία.

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler σημερα 18/6: Έκτακτο συμβούλιο και μεγάλες αλλαγές

Μετά και την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, στο “Survivor All Star” θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.

Σύμφωνα με το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, οι οχτώ εναπομείναντες παίκτες, έναν περίπου μήνα πριν τον μεγάλο τελικό, περνάνε πλέον στο ατομικό μέρος του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει στο τρέιλερ: «Survivors σας καλωσορίζω στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Ήρθε η ώρα να σας πω τον λόγο για τον οποίο κληθήκατε σε έκτακτο συμβούλιο. Η οχτάδα λοιπόν του Survivor All Star, συνεχίζει στο ατομικό του Survivor».

Σημειώνεται ότι για τους αγώνες επάθλων θα δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες. Αρχηγοί των δύο ομάδων, θα ορισθούν οι δύο παίκτες με τους καλύτερους χρόνους από τον αγώνα κατάταξης.

Survivor spoiler σημερα 18/6: «Φτηνό κουτσομπολιό»

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

Στην πρωινή εκπομπή του Open Weekend προβλήθηκε συνέντευξη του πρώην survivor ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά θέματα να ασχοληθεί κανείς.

«Από την άλλη όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το Survivor, κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνεις εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή. Δεν θα ενημερωθεί από εμάς το κοινό να υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε με μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media.

«Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε.

Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».

Survivor spoiler σημερα 18/6: «Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου αλλά πούλησε τον όρκο μας»

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Για τον επικείμενο γάμο του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Σάκη Κατσούλη αλλά και το ρήγμα στην προσωπική τους σχέση μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού στον ΣΚΑΪ.

«Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου. Αλλά από τη στιγμή που πούλησε τον όρκο μας, εγώ γιατί να είμαι μαζί του; Αυτό μπορεί να φαίνεται γελοίο σε εσάς και να το κοροϊδεύεται, αλλά δώσαμε όρκο ότι δεν θα είμαστε ποτέ με τον Κόρο γιατί έκανε χίλια δυο πράγματα» εξήγησε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μου έλεγε ο Σάκης “εγώ με αυτόν ποτέ” και πας του φτιάχνεις κοτσιδάκια και τον συστήνεις ως αδερφό σου στη Μαριαλένα;

Όχι, δεν θα πάω στο γάμο τους. Δηλώνω εδώ στον ΣΚΑΙ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω φίλος με κάποιον που με έχει πουλήσει», είπε ακόμα ο Τριαντάφυλλος στην ψυχαγωγική εκπομπή το Σάββατο.

Survivor spoiler σημερα 18/6: «Κανονικά θα έπρεπε να τσακωθούμε»

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star Γιώργος Ασημακόπουλος παρότι ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό.

Μάλιστα όπως ανέφερε στην αρχή της εκπομπής η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν έδωσε το παρών καθώς μπορεί να τον πήρε ο ύπνος μιας και το προηγούμενο βράδυ ξενύχταγε παρέα με τον Τριαντάφυλλο.

«Έχουμε τόσα πολλά να δεις εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Είχαμε καλεσμένο τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Κανονικά τώρα εγώ έπρεπε να πω, “Και τώρα, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο”, χειροκροτάτε εσείς, πάει η κάμερα εκεί, και κατεβαίνει ο Ασημακόπουλος», ανέφερε αρχικά με δόση χιούμορ η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής για να προσθέσει:

«Ο Ασημακόπουλος όμως είναι ακόμα στο κρεβάτι του, μπορεί να μην έχει βάλει και καφέ ακόμα να μας δει, κοιμάται. Ξενύχταγε. Είδα story του Τριαντάφυλλου από χθες… Τι μας νοιάζει και που πήγαν; Να περνάνε ωραία, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού… Δεν είμαστε και στον Αυτιά να πεις ότι θα σε ξυπνήσουμε από τις 6. Στις 12 είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου. Ό, τι νομίζεις».

«Χίλια συγγνώμη. Έγινε κάποιο λάθος με το ξυπνητήρι και το έβαλα να χτυπήσει στις 9:30 το βράδυ. Παιδιά χίλια συγγνώμη. Δεν το έχω πάθει ποτέ. Και έχω πολλά να σας πω, τα οποία θα τα κρατήσω για την επόμενη εκπομπή» είπε σε παρέμβαση του ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με την Μαρία Μπακοδήμου να του απαντά «κανονικά θα έπρεπε να τσακωθούμε στον αέρα αλλά είμαστε πολύ αντιεμπορικοί στην τηλεόραση και ανταλλάσουμε συγγνώμες».

Survivor spoiler σημερα 18/6: «Κλείδωσε»! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει σήμερα την ατομική ασυλία.

Ο Νίκος Μπάρτζης θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και βγει υποψήφιος προς αποχώρηση