Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική επιστρέφει στην Άνω Ποριά και πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην οικογένειά της

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το κανάλι, όπως ήδη γράψαμε, δεν θα προβάλει το επεισόδιο της Δευτέρας 19 Ιουνίου, προβαίνοντας σε έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμά του καθώς θα προβληθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Euro, Γαλλία – Ελλάδα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τρίτη 20/6 Επεισόδιο 155

Η Στέλλα βγαίνει για ποτό με τον Ευθύμη Φαρμάκη και ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας που θα θέσει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη υπό παρατήρηση. Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης μιλά με το προσωπικό του και κάποιους ανθρώπους του ΣΔΟΕ που έχουν έρθει για έλεγχο και έχει την πλάτη γυρισμένη στη δικηγόρο, εκείνη παρατηρεί στο κινητό του ένα μήνυμα που του έρχεται και λέει: «Με κυνηγάνε από την αστυνομία για το άλλοθί σου. Μου χρωστάς».

Το φωτογραφίζει στη μνήμη της και την επόμενη μέρα το αποκαλύπτει στην Αιμιλία. Και οι δύο καταλαβαίνουν πως είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψουν τα ίχνη του στην τρομερή επίθεση που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον Φραγκιαδάκη. Και ο Αντώνης όμως είναι σίγουρος πως φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή. Ζητά από τον Μαθιό να μιλήσουν, αλλά γνωρίζοντας πως η Βασιλική λείπει για ένα οικογενειακό της ζήτημα μακριά, δεν θέλει να τον πιέσει και του ζητά να μεταθέσουν τη συνάντησή τους για λίγο αργότερα. Ωστόσο, όσο η Αργυρώ προβληματίζεται για τις επαφές του μικρού Πετρή με τον Σταύρο, η Βασιλική επιστρέφει στην Άνω Ποριά και πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην οικογένειά της.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Θα συνεχίσει ο Μαθιός στην 3η σεζόν;

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” και ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον “Σασμό“.

Ο Μαθιός είναι ένας πρωταγωνιστικός αλλά και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στον “Σασμό”, που έχει κάνει κάποιους τηλεθεατές να τον συμπαθήσουν και άλλους να τον αντιπαθήσουν. Η επιτυχημένη σειρά του “Alpha” έχει πάρει το πράσινο φως και για τρίτη σεζόν και πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς θα αποχαιρετήσουν τους ρόλους τους, αλλά και νέοι ηθοποιοί θα συμπεριληφθούν στο καστ.

Ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος ενσαρκώνει τον Μαθιό, απαντώντας στην Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε αν θα συνεχίσει και την τρίτη χρονιά. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο “Σασμός” συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, έχει πάρει την έγκριση και βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε, να μην στηρίξουμε μία τέτοια φοβερή επιτυχία, μία φοβερή προσπάθεια που έγινε. Η οποία μας βοήθησε όλους και να μπορέσουμε κατ’ επέκταση να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο, να δει το θέατρο που κάνουμε, να μάθει τι ηθοποιοί είμαστε».

Ενώ προσέθεσε πως: «Θέλω να πω ότι ο Σασμός μας έδωσε πάρα πολλά σ’ όλο το καστ, σ’ όλους τους ανθρώπους που δουλέψανε γι’ αυτό και στους τηλεθεατές βέβαια. Γιατί πολλοί άνθρωποι όταν σου λένε αντί για συγχαρητήρια, ευχαριστώ, σου λένε μας συντροφεύεις τα βράδια, μας κάνετε παρέα. Μου έχουν πει άνθρωποι ότι όταν θα πάνε να ξεκουραστούν στο σπίτι, θα πάνε να δουν “Σασμό”. Και άνθρωποι απ’ όλες τις ειδικότητες. Ένας φίλος μου, μου έχει πει: “Θα πάω να πάρω μία πίτσα τώρα και μία κόκα κόλα και θα κάτσω να δω Σασμό”».

Σασμός: O Παύλος αποχωρεί από τη σειρά

Μία μεγάλη και δύσκολη απόφαση παίρνει ο Παύλος, λίγο πριν το τέλος της σειράς Σασμός. Ο Βρουλάκης αισθάνεται πως ο κύκλος του έκλεισε και πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, μακριά από όλους.

Μετά από μια συζήτηση με την Μαρίνα, της ανακοινώνει πως θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά από την Κρήτη. Στόχος του είναι να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Παύλος ανακοινώνει στην Μαρίνα πως θα πάει να ζήσει στην Κύπρο, για να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί θα βρει δουλειά και θα ξεκινήσει από το μηδέν. Ξεκαθαρίζει πως, πλέον, είναι ήσυχος για την οικογένειά του, καθώς στο τέλος όλα διορθώνονται. Άλλωστε, έχουν δίπλα τους τον Αντώνη και τον Μύρωνα που έχουν γίνει φρουροί των Βρουλάκηδων.

Οι μέρες περνούν, ο Παύλος κλείνει τους τελευταίους του λογαριασμούς και το τέλος του πλησιάζει από τη σειρά Σασμός. Όλοι αναμένεται να τον αποχαιρετήσουν με δάκρυα στα μάτια.. Η Αιμιλία μένει πίσω και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Δημήτρη.

Σασμός- συντελεστές:

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Όλγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.