Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Δύο χωρισμοί, μια απελευθέρωση και θυμός στην μικρή οθόνη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: H αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να συνεχιστεί για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αν κάτι κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τη σειρά «Παγιδευμένοι» είναι το απρόβλεπτο των εξελίξεων στο σενάριο, εκτός βέβαια από το ιδιαίτερα δυνατό καστ. Αυτές οι εξελίξεις όχι μόνο θα συνεχιστούν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και την τρίτη χρονιά προβολής της σειράς. Μάλιστα, στην Τουρκία θα ξεκινήσει σε λίγο η τρίτη σεζόν και ο ΑΝΤ1 έχει στις προθέσεις του να ακολουθήσει αυτή τη ροή.

Με τη σειρά Παγιδευμένοι να οδεύει προς το τέλος της πρώτης της σεζόν, θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές. Καταρχάς με τη σχέση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού η οποία θα περάσει από διάφορα στάδια και όχι μόνο φέτος αλλά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα τους δούμε να χωρίζουν, να παίρνουν διαζύγιο, να επανασυνδέονται και στο τέλος να χωρίζουν οριστικά και αμετάκλητα.

Μέχρι το μεγάλο φινάλε της τρέχουσας σεζόν σε δύο εβδομάδες, θα ζήσουμε το μεγάλο παρασκήνιο πίσω από τη δολοφονία του Κοσμά. Με όλους φαινομενικά να μπλέκονται με όλους. Θα δούμε επίσης την Άννα να είναι αμετάπειστη για την ενοχή του Θοδωρή. Και τον Δημήτρη να κάνει μεγάλο αγώνα για να βρει την αλήθεια, συμμετέχοντας εν αγνοία του ακόμη και σε όσα ο παππούς Γεράσιμος κάνει στο παρασκήνιο με την απαγωγή του Άκη.

Ενώ η Άννα «διαλύει» τον Δημήτρη με τον χωρισμό τους στους Παγιδευμένους, η Ταμίλα Κουλίεβα μας οδηγεί στο συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν.

Τελικά θα αποκαλυφθεί με τη βοήθεια του Σταύρου πως ο Άκης μαζί με τον Άγγελο και τον πατέρα Χατζή , ευθύνονται για όλα τα δεινά που πέρασαν οι οικογένειες του Δημήτρη και της Άννας. Ακόμη και ο Νίκος, πρώην σύζυγός της Χρύσας έχει ευθύνη για τον ύποπτο ρόλο του Χατζή και σε άλλες παρανομίες οι οποίοι σήμερα αναπόφευκτα οδηγούνται και στην τυπική λύση του γάμου τους. Βέβαια αυτός ο χωρισμός δεν είναι διαρκείας. Γιατί το μεγάλο φινάλε της σειράς με την τελική σύλληψη του ενόχου της δολοφονίας του Κοσμά, είναι πιο happy απ’ ότι μέχρι στιγμής φαντάζει. Η Άννα και ο Δημήτρης ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι μαζί και πλέον αναγνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Ο γάμος τους θα είναι η προτελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, λίγο πριν το φινάλε με έναν πυροβολισμό.

Η αρχή της επόμενης σεζόν θα μας βρει με τον θάνατο του Δημήτρη και τη σύλληψη της Άννας ως την κύρια ύποπτη.

Ο Σταύρος και ο Ανδρέας θα βρεθούν στη δεινή θέση να την ανακρίνουν και θα της φερθούν αρκετά σκληρά.

Αλλά ενώ όλα μοιάζουν μάταια και άδικα, θα έχουμε μία ανατροπή για να βρει και την ηρεμία της η Άννα. Την επόμενη σεζόν όμως όλοι οι προβολείς θα πέσουν πάνω της (σ.σ. Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) η οποία θα ζει ένα προσωπικό αλλά και επαγγελματικό μαρτύριο.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια (20/6): Η Άννα φτάνει τη σχέση της με το Δημήτρη στα άκρα

Η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο τους για το διαζύγιο που έχουν αποφασίσει να υπογράψουν. Ο Άκης αφήνεται ελεύθερος… κάτι που θα εξοργίσει τον Μάρκο, ο οποίος θα κάνει ευθεία επίθεση στον Αλέκο ότι έχει ξεπεράσει τα όρια και υποθάλπει εγκληματία. Από την άλλη, η Κατερίνα πιέζει τον Μάρκο να μην συνεχίσει να δουλεύει για τον Αλέκο.

Εκείνος, όμως, θα προτιμήσει να δώσει ένα τέλος στη σχέση του με την Κατερίνα. Θα αντέξουν ο ένας μακριά απ’ τον άλλον; Κι όσο οι έρευνες για τον μανιακό δολοφόνο συνεχίζονται, η μέρα της υπογραφής του διαζυγίου της Άννας και του Δημήτρη έφτασε. Θα έρθει το οριστικό τέλος της σχέσης τους;

Σοφία Φαραζή: Σαν μοντέλο η μητέρα της ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στους «Παγιδευμένους»

Η Σοφία Φαραζή με το μεγάλο τηλεοπτικό της comeback φέτος ως τηλεοπτική αδελφή της Άννας Ροδίτη στη σειρά «Παγιδευμένοι» βιώνει μία αντίστοιχη επιτυχία όπως το «Δύο μέρες μόνο» τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και το Λίτσα.com πριν από 14 χρόνια.

Η εντυπωσιακή κούκλα μαμά και η αδελφή της Σοφίας

H κόρη της Σοφίας Φαραζή, Αγγελική, έκλεισε στις 22/5 τα 12 της χρόνια. Για την ηθοποιό η κόρη της είναι ο όλος της ο κόσμος και η αιτία για να αφήσει για λίγα χρόνια την υποκριτική και να αφιερωθεί στην ανατροφή της.

Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη της, η Σοφία είχε μόλις κλείσει το κεφάλαιο της μεγάλης της τηλεοπτικής επιτυχίας με το Λίτσα.com. Στην ουσία από εκείνη τη σειρά εκτός από το θέατρο, συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Και φέτος έχει τη χαρά να συνεργάζεται στη σειρά «Παγιδευμένοι», ξανά με την Μαρίνα, δηλαδή την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Εκείνη που έλειπε, ήταν η Γιώτα, δηλαδή η Δήμητρα Κολλά. Αλλά ήρθε η στιγμή πριν από λίγες ώρες για να κάνουν το επικό reunion τα κορίτσια της σειράς. Μα δεν είναι σα να μη πέρασε μία μέρα;

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.