Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Να τερματίσει την ζωή του αποφασίζει ο Γεράσιμος

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και δραματικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» στα επεισόδια που θα δούμε από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια (22/6)- 131

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι να συναντήσει τη Φιλαρέτη και πέφτει πάνω στην Ελισάβετ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και της ζητάει συγγνώμη.

Η Ελισάβετ είναι ακόμα αρνητική απέναντί του. Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου.

Τι κρύβεται πίσω από τα εισιτήρια που βγάζει ο Γεράσιμος για τη Σουηδία; Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι έχει φτάσει το τέλος της ζωής της Αυξεντίας. Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ περιμένει κοριτσάκι

Ο Γεράσιμος αφού πυροβολεί έναν αστυνομικό, στη συνέχεια τρέχει να κρυφτεί, αλλά έχει ήδη βγει ένταλμα για τη σύλληψή του. Στη Γερακιανή το σοκ για όλους είναι μεγάλο για όσα συνέβησαν και κυρίως για την Ευτυχία και τον Μανώλη: «Δεν μπορεί το παιδί μας να έφτασε μέχρι εκεί», μονολογούν.

Αμέσως ψάχνουν να βρουν τον γιο τους και η Ευτυχία που πιστεύει πως θα κρύβεται στον αχυρώνα, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, καταφέρνει να τον εντοπίσει και τον πείθει να παραδοθεί. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει, όπως αναφέρει το TiVi Σήριαλ.

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ αρχίζει να αποκτά τα πρώτα συναισθήματα για το παιδί που περιμένει και μιλάει στο αγέννητο μωρό της. Μόνο που ο κίνδυνος για εκείνη ακόμα δεν έχει φύγει και μια νέα αιμορραγία και έντονοι πόνοι την οδηγούν ξανά στον γιατρό. «Πρέπει να χειρουργηθείς άμεσα, αλλιώς θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος για το μωρό και για εσένα», της τονίζει και η κοπέλα μπαίνει στο νοσοκομείο για μια επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει από την αστυνομία και πάει στο πατρικό του, όπου η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να τον πείσει να παραδοθεί: «Σε παρακαλώ παιδάκι μου, πάμε στην αστυνομία να γίνουν όλα νόμιμα! Είμαι δίπλα σου, πάντα θα είμαι, σε ικετεύω, άκουσέ με», του λέει, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και φεύγει ξανά: «Παρατήστε με όλοι σας». Στο νοσοκομείο η Ελισάβετ μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι και ο Πέτρος που μαθαίνει για το χειρουργείο, σπεύδει στο πλευρό της.

Την επόμενη μέρα η κοπέλα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο μοναστήρι, εκεί όπου έχει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη. «Δεν μπορείς να φεύγεις και να έρχεσαι όποτε σου καπνίσει! Δυστυχώς δεν έχεις καμία θέση πια εδώ», της επισημαίνουν. Στην πύλη της μονής την περιμένει ο Πέτρος και εκείνη πηγαίνει κοντά του. «Έμαθα ότι περιμένω κορίτσι», του λέει και εκείνος από την ευτυχία του καταρρέει στα πόδια της: «Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ», μονολογεί από χαρά. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος, που πια καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. Έτσι η απόφαση που παίρνει είναι πια μονόδρομος! Δεν έχει καμία αξία η ζωή χωρίς εκείνη και έτσι αυτοκτονεί! Την ίδια ώρα, η Ευτυχία που δεν ξέρει ακόμα τίποτα, έχει ένα κακό προαίσθημα και δεν μπορεί να πάρει ανάσα! Διαισθάνεται πως ο μεγαλύτερος φόβος της βγαίνει αληθινός…

Νίκος Κουκάς: Η ηλικία, η ζωή στη Νέα Υόρκη και το modelling

Είναι μόλις 26 ετών, αλλά έχει διαγράψει ήδη τη δική του πορεία στον χώρο της μόδας μιας, καθώς έχει συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές ενώ έχει ποζάρει σε εξώφυλλα περιοδικών του εξωτερικού.

Ο Νίκος Κουκάς έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για τις υποκριτικές του ικανότητες στον ρόλο του «Γεράσιμου» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο «Γεράσιμος» είναι παιδικός φίλος της Ελισάβετ. Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο ίδιο χωριό. Είναι ο καλός της άγγελος, ο «αδελφός» της. Απασχολείται στο μοναστήρι κάνοντας όποια δουλειά του ζητηθεί. Στα μάτια του και στην ψυχή του υπάρχει ένα βουβό παράπονο για τη ζωή που δεν έζησε με το κορίτσι των ονείρων του.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον ήρωα που υποδύεται είχε πει: «Ο Γεράσιμος είναι ένα παιδί με αξίες, πολύ εργατικό και χαμηλών τόνων. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η Ελισάβετ, η παιδική του φίλη, τους συνδέουν πολλά πράγματα. Η Ελισάβετ είναι ο άνθρωπος που αγαπάει πιο πολύ από την ζωή του. Έχει σκοτεινές πλευρές και κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, τις αξίες, αλλά και το ότι είμαι δοτικός με τους ανθρώπους που αγαπάω».

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε μια μεγάλη ανατροπή σε ό,τι αφορά την σειρά, αφού πίσω από τη δολοφονία του Διακοσάββα κρύβεται τελικά ο «Γεράσιμος».

• Ο Νίκος Κουκάς είναι 26 ετών
• Είναι Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο με έδρα το Λονδίνο
• Έχει πτυχίο BFA στο Θέατρο από το NYU Tisch School of the Arts και έχει εκπαιδευτεί στο Experimental Theatre Wing, στο Lee Strasberg Theatre and Film και στο Stonestreet Studios

• Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική
• Στα 18 του ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική

«Όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την υποκριτική, πήρα την απόφαση να το ζήσω στην Αμερική. Είμαι άνθρωπος που βαριέται εύκολα και θέλω τις αλλαγές. Στην αρχή ήταν τρομακτικά, αλλά εγκλιματίστηκα αμέσως. Το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία μετά το πανεπιστήμιο και έκανα 2-3 ωραίες δουλειές», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ελένη» για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

• Η πρώτη συνεργασία του στην Ελλάδα ήταν η συμμετοχή του στην ταινία «Χειμώνας με την Βαλμίρα» σε σκηνοθεσία Μαρίας Ντούζα, που γυρίστηκε τον περασμένο χειμώνα στη Χίο
• Έχει συμμετάσχει και στην παράσταση «Λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά» στο «Στούντιο Μαυρομιχάλη»
• Ως μοντέλο, έχει κάνει φωτογραφίσεις για πασίγνωστη εταιρία ρούχων.

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS