Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις συναρπάζουν στα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 21:00. Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/6) η Ελένη Μενεγάκη, η αγαπημένη σειρά του MEGA θα ρίξει αυλαία με διπλό επεισόδιο την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

«Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της «Γης της Ελιάς». Την άλλη Τετάρτη τελειώνει θα μου πεις γιατί… γιατί έτσι αποφάσισαν και θα μου πείτε, περιμένατε σιγά σιγά να φτάσει η άλλη Παρασκευή για να δείτε το τέλος… όχι! Τετάρτη θα τελειώσει η σειρά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχει λόγος που γίνονται όλα… αλλά δεν ξέρω γιατί τελειώνει Τετάρτη».

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά λοιπόν, οι συντελεστές θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές και θα δώσουν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η «Γη της Ελιάς» έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια (208): 30/6

Ο αστυνόμος Κουράκος μαζί με τον Στράτο και τον Βαγιάκο πηγαίνουν στο σπίτι του Χάρη και τον συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια της Ρένας.

Το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι. Όταν έρθει η ώρα που θα επιστρέψει στο σπίτι, θα την επισκεφθούν η Δήμητρα και ο Ορέστης.

Η έξοδος της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ενοχλεί τον Φίλιππο και το ζευγάρι έρχεται πάλι σε αντιπαράθεση. Ο Δημοσθένης δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Ασπασία και της εκφράζει για πρώτη φορά μετά από καιρό πόσο την αγαπάει.

Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο για να προχωρήσουν με την επιχείρηση catering και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια.

Ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι και η Ασπασία συγκινείται. Φωτιά ξεσπάει στο σπίτι των Στεφανέων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική μεταξύ ζωής και θανάτου

Όπως θα δούμε, γυρίζει με άδεια στην Αρεόπολη ο Φίλιππος, ο οποίος αντικρίζει μια οικογένεια διαλυμένη από τα δεινά που έχουν υποστεί λόγω της φωτιάς στο σπίτι. Ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους δώσει κουράγιο: «Μη στενοχωριέσαι, όλα θα γίνουν. Θα πάρουμε άλλο σπίτι, πιο όμορφο από αυτό», εμψυχώνει τη Βασιλική και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να ξεχαστεί. Έτσι αποφασίζει με τον Στάθη να την πάρουν και να πάνε με τη βάρκα για ψάρεμα για να περάσει λίγο ξένοιαστες στιγμές. Τελευταία στιγμή και με το έτσι θέλω, αποφασίζει να πάει μαζί τους και η Αρετή: «Μπα, γιατί να μην έρθω κι εγώ, στο πηγάδι κατούρησα;», λέει με το γνωστό της ύφος. Μαζί τους με άλλη βάρκα πάνε κι αυτοί για ψάρεμα ο Μιλτιάδης με την Άννα και τον Πότη. Όλοι μαζί σαν μια ωραία παρέα αποφασίζουν να πάνε μέσα στο καλοκαίρι για ψάρεμα για να περάσουν όμορφα. Εκεί που είναι όλοι μαζί και ψαρεύουν με γέλια και χαρά, η πετονιά από το καλάμι της Βασιλικής μπερδεύεται και η κοπέλα πέφτει στη θάλασσα. Κανείς δεν δίνει σημασία καθώς πιστεύουν ότι η Βασιλική τούς κάνει πλάκα με βουτιές και δεν ανησυχούν που αργεί ν’ ανέβει ξανά στη βάρκα. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, τα λεπτά περνούν και η Βασιλική δεν έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια.

Η κοπέλα κινδυνεύει να πνιγεί, καθώς φοράει ένα μπλουζάκι με κρόσσια, τα οποία πιάνονται στην προπέλα της βάρκας και δεν την αφήνουν ν’ ανέβει στην επιφάνεια. Η Βασιλική παλεύει με νύχια και με δόντια να ξεφύγει από την παγίδα που έπεσε, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Στο μεταξύ όσοι είναι πάνω στις βάρκες καταλαβαίνουν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Εμείς ως τηλεθεατές θα μείνουμε με την απορία αν γλίτωσε ή όχι η Βασιλική, καθώς η σειρά κλείνει και αφήνει αυτή η απάντηση να δοθεί στην τρίτη σεζόν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες, τόσο ο Στάθης όσο και ο Φίλιππος με τη βοήθεια και των άλλων από την άλλη βάρκα, πέφτουν στη θάλασσα και με κίνδυνο της ζωής τους ανεβάζουν τη Βασιλική στην επιφάνεια μισοπεθαμένη, δίνοντας μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή!

«Η Γη της Ελιάς»: Επικό σχόλιο για τον γιατρό της Μάνης – Τι ζητά το κοινό;

Και από το Twitter παρακολουθούν τη σειρά «Η γη της ελιάς» οι φανς της και σχολιάζουν αυτά που τους αρέσουν και δεν τους αρέσουν.

Με την Ασπασία στο νοσοκομείο και τη διάγνωση να μιλά για χολή, έκανε και πάλι την εμφάνισή του ένα γνώριμο πρόσωπο, ο γιατρός που έχει εξυπηρετήσει μέχρι στιγμής όλα τα περιστατικά των πρωταγωνιστών.

Το κοινό λοιπόν δικαίως ζητά να μπει στους κυρίως τίτλους ενώ το πλέον επικό σχόλιο είναι πως είναι ο πρώτος παγκοσμίως που έχει τις περισσότερες ειδικότητες!

Ο Ανδρέας Γεωργίου «κούφανε» τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο»

“Θέλουμε να φύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, ρε συ Γιώργο μου” τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου με τον συνάδελφο του να μοιάζει ανήμπορος να διαχειριστεί όσα άκουγε στην άλλη άκρη της γραμμής.

Την πρόκληση του καλού του φίλου και παρουσιαστή του Night Out, Θεοχάρη Ιωαννίδη αποδέχθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA. Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έπρεπε να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη για την εξέλιξη του ρόλου του στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς».

Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε κάλεσε τον αγαπημένο ηθοποιό και στενό του συνεργάτη για να του ανακοινώσει πως θα χρειαστεί να μπουν ορισμένες πιο… πικάντικες πινελιές προσεχώς στον ρόλο του. «Επειδή θέλαμε να βάλουμε στον Λυκούργο λίγο πιο έντονο το κωμικό στοιχείο αλλά κάπως να μεταπηδάει από το σοβαρό στο πιο κωμικό, ίσως και να μπερδέψουμε λίγο το κοινό. Δηλαδή μπορεί αυτό που βλέπει να είναι σαν να φεύγει από την πραγματικότητα ο ρόλος και κάπως να φαντάζεται πράγματα. Όμως αντιλαμβάνεσαι πως και η φαντασία θέλει οπτικοποίηση, μην σε φοβίσει αυτό που θα σου πω».

«Θα στο πω, μπορεί να σου ακουστεί λίγο κάπως, αλλά θα το αναλύσουμε μετά. Τώρα ο Λυκούργος έχει φτάσει σε μια ηλικία που μπορεί , όπως κάθε άντρας σε αυτή την ηλικία, να θέλει λίγο spicyness στη ζωή του. Δηλαδή να φωτίσουμε την πιο ρηχή πλευρά του χαρακτήρα του και να περάσει μια φάση που θα σκέφτεται μόνο το σεξ και τίποτα άλλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο δημιουργός του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού. «Εκεί λοιπόν αυτό που σκεφτήκαμε, αυτό που θα κάνει δηλαδή αίσθηση, θα στο πω και μην φοβηθείς με αυτό, είναι να υπάρχουν λίγο πιο αποκαλυπτικές σκηνές».

Γ.Π.: Δεν μου λες. Μήπως μου κάνεις πλάκα;

Α.Γ.: Ήξερα ότι θα το πεις αυτό. Όχι. Άκου για να φτάσω εκεί… Σκέφτηκα ότι τώρα έχουμε λίγο χρόνο μέχρι να γίνει αυτό, που θα σε βοηθήσει πολύ και στην κίνηση Γιώργο, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει την hot yoga.

Γ.Π.: Τι είναι αυτό;

Α.Γ.: Αυτό είναι yoga βασικά αλλά είναι συγκεκριμένο που το κάνεις γυμνός με ένα ειδικό εσώρουχο που βάζουν.

Γ.Π.: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο!

Α.Γ.: Όχι, αυτό δεν θα το γράψουμε.

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγάλω ρούχα! Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα!

Α.Γ.: Έχεις δει καθόλου το «Meet the Fockers»; Είναι μια αμερικάνικη ταινία που πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν κάνει τέτοιες στιγμές. Μιλάμε ότι θέλουμε να φύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, ρε συ Γιώργο μου, κατάλαβες;

Γ.Π.: Ναι, αντράκι μου αλλά εγώ δεν έχω, παιδί μου, το κουράγιο να κάνω τέτοιο πράγμα.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου επέμεινε φέρνοντας σαν παράδειγμα και την ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» με τον Γιώργο Παρτσαλάκη να μην κρύβει τους έντονους ενδοιασμούς του και την άρνηση να κάνει κάτι τέτοιο ώσπου και αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για φάρσα του Night Out στο MEGA!

Η Γη της Ελιάς – συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού