Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Ποια είναι η Ευδοξία που θα προσληφθεί στο κατάστημα;

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια:  Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β’ κύκλου της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Alpha, που απ’ την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στην prime time ζώνη του καναλιού.

Ένα ακόμη πρόσωπο θα προστεθεί στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών». Συγκεκριμένα, μια καινούρια κοπέλα προσλαμβάνεται στο πολυκατάστημα και μπαίνει στην ιστορία της αγαπημένης σειράς των τηλεθεατών του Alpha.

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Στο καστ η Μαρίλια Μητρούση

Η νέα ηθοποιός που εισβάλλει στην καθημερινή σειρά είναι η Μαρίλια Μητρούση, κόρη των γνωστών ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου. Η Μαρίλια Μητρούση κάνει σταθερά βήματα στην υποκριτική κι έχει αποκτήσει εμπειρία μέσα από μαθήματα θεάτρου και χορού. Μετρά ήδη τις συμμετοχές της στην θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» και στον τηλεοπτικό Μαυρογιαλούρο του Χάρη Ρώμα ενώ έχει σπουδές στο τμήμα Τουρκικών κι Ασιατικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ. Τη περασμένη τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στη σειρά «ΣτΟργή» του ΣΚΑΪ.

Στον «Παράδεισο των Κυριών», θα υποδυθεί την Ευδοξία τη νέα υπάλληλο του πολυκαταστήματος την οποία θα προσλάβει ο Ντίνος. Πίσω της υπάρχει μια δακρύβρεχτη ιστορία. Είναι μια βασανισμένη ψυχή και δεν θα αργήσει να φανεί και η αιτία των δεινών της. Δείχνει πολύ πρόθυμη και γρήγορα μαθαίνει τα πάντα στο κατάστημα, καθώς προσπαθεί να επιβιώσει. Ο δικός της αγώνας όμως είναι διαφορετικός και όσο κι αν προσπαθεί αν τον κρύψει, υπάρχουν δυο μάτια στον Παράδεισο που καταλαβαίνουν πολλά.

Η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα κάνει την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στα τέλη του Σεπτεμβρίου και οι ηθοποιοί δεν έχουν κάνει ακόμη το break τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Βρίσκονται στα γυρίσματα τα των νέων επεισοδίων, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρίλια Μητρούση.

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Δείτε τη φωτογραφία της από τα γυρίσματα

Πώς τελείωσε ο πρώτος κύκλος

Η Αμαλία συναντάει τη Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν από τον γάμο… Θα καταφέρει να το κάνει; Η Ειρήνη, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί, αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη. Θα μπορέσει εκείνος να διαχειριστεί ένα τέτοιο μυστικό;

Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι του με τη συγκατάθεση της Όλγας… Η Πιπίτσα ανακοινώνει στον Μάρκο ότι θα φύγει από το σπίτι του μετά τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας. Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε και όλοι καταφθάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους…

Ένα απρόσμενο συμβάν όμως θα καταστρέψει τη χαρά τους.

Τι θα γίνει με Βικτώρια και Αποστόλη στον δεύτερο κύκλο;

Η Βικτώρια βρίσκεται στη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο, τα εγκλήματά της. Άλλωστε, ήταν αυτή που έσπρωξε την αδελφή της, Αντιγόνη, από το μπαλκόνι κάτι που γνωρίζουν μόνο δύο άνθρωποι, η ίδια και ο γιος του κηπουρού, που δουλεύει στους Μπουραντάδες. Ο τελευταίος δεν θα κρατήσει για πολύ το στόμα του κλειστό και οι ανατροπές θα είναι πολλές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι εξελίξεις που αφορούν στον Αποστόλη. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον «Παράδεισο» να παίρνει φωτιά και να γίνεται στάχτη. Μέσα στο μαγαζί, όμως, την ώρα της φωτιάς ήταν και ο Αποστόλης όπως ανακοινώνει ο Γιαμμαλής σε όλους.

Ο Πάρης με την Όλγα διαλύονται, καθώς -παρά τις κακές σχέσεις που είχαν μαζί του- ήταν ο πατέρας του και ο άντρας της. Κάποια spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τον Αποστόλη όμως να την έχει «γλιτώσει» και να ετοιμάζει το επόμενο σχέδιό του.