Η Μάγισσα: Οι ρόλοι της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού 

Η Μάγισσα:  Η σειρά υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Με τις ίδιες «βαριές» υπογραφές, Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης στο σενάριο και Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία, η νέα σειρά θα κονταροχτυπηθεί με τον «Σασμό» του Alpha και το «Ναυάγιο» του Mega για την προτίμηση των τηλεθεατών.

Όμως, οι ομοιότητες με τις «Άγριες Μέλισσες» δεν τελειώνουν στον σκηνοθέτη, τους σεναριογράφους και την εταιρία παραγωγής. Η νέα υπερπαραγωγή «αξιοποιεί» πολλούς από τους πρωταγωνιστές της παλιότερης σειράς: Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Έλλη Τρίγγου, -υποδύονταν την Ασημίνα Σταμίρη- και Αναστάσης Ροϊλός -υποδύονταν τον Νικηφόρο Σεβαστό.

Οι ρόλοι της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού στη «Μάγισσα»

Η Έλλη Τρίγγου είναι η «Μάγισσα» της σειράς. Είναι η Θεοφανώ, ένα κορίτσι με ένα μοναδικό χάρισμα. Βλέπει οράματα, τα οποία δεν μπορεί να ερμηνεύσει και τα οποία την τρομάζουν. Αν γίνει γνωστή η ικανότητά της, το στίγμα της «μάγισσας» θα την κυνηγά για πάντα και θα τη διώξουν από το σπίτι των Λασκαραίων όπου δουλεύει.

Όμως, όταν εξαφανίζεται το παιδί της οικογένειας μέσα από την κούνια του, ένα όραμα οδηγεί τη Θεοφανώ στο ποτάμι όπου βρίσκεται το νεκρό σώμα του. Τότε, η τοπική κοινωνία στρέφεται εναντίον της και η νεαρή γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας.

Σε αυτό το σημείο κάνει την είσοδό του στην αφήγηση ο Αντρέι Σιντόροφ. Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό, ο Αντρέι, τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροΐλος κάνει την εμφάνισή του στη Μάνη, προκαλώντας αναστάτωση.

Το μεγάλο ερωτηματικό που θα απασχολήσει τους ντόπιους, τος δύο ισχυρές αντιμαχόμενες φατρίες και τους υποτακτικούς τους, είναι ο λόγος της παρουσίας του σε αυτό τον άγριο και αφιλόξενο τόπο. Ποια είναι η αποστολή του σοβαρού, εσωστρεφή, μορφωμένου, ορθολογιστή, επίμονου τέως αξιωματικού στη Μάνη την ώρα που η Πελοπόννησος είναι ένα καζάνι που βράζει;

Δείτε το trailer της «Μάγισσας»:

Η Μάγισσα – ΑΝΤ1: Η ανάρτηση και το σχόλιο του σκηνοθέτη

Ο σκηνοθέτης της ολοκαίνουριας αυτής σειράς, Η Μάγισσα, Λευτέρης Χαρίτος, ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα αναφέροντας τα εξής:

«Οι δύο αυτές φωτογραφίες, μοιάζουν απλές στο στήσιμο. Πίσω τους όμως κρύβουν πολύ πολύ δουλειά. Μαζί με την Τριάδα Παπαδάκη την πολύτιμη φίλη και ενδυματολόγο της σειράς, είπαμε να δημιουργήσουμε μοναδικούς χαρακτήρες. Δηλαδή καθένας να έχει κάτι μοναδικό που να εκφράζει το χαρακτήρα του όπως τον φανταστήκαμε με βάση το σενάριο.

Γι’ αυτό και ξεφύγαμε αρκετά από το ζήτημα «ρούχο εποχής» και έδωσα όλη την ελευθερία στην Τριάδα να φανταστεί όπως ήθελε τον καθένα. Οι δυο οικογένειες είναι μόνο η αρχή. Έπονται πολλοί ρόλοι ακόμα. Ελπίζω να μείνουν χαραγμένοι όπως ακριβώς τους φανταστήκαμε κι εμείς».

Η Μάγισσα- συντελεστές

«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions