Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: O Άγης και η Πολυξένη παντρεύονται

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια:  Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β’ κύκλου της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Alpha, που απ’ την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στην prime time ζώνη του καναλιού.

Στο νέο κύκλο της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών, η Δωροθέα έχει εγκατασταθεί με όλη την οικογένειά της στο σπίτι και μπαίνει στη ζωή της Όλγας, βάζοντάς της εμπόδια και τρικλοποδιές.

Η Ολγα έχει μείνει επί ξύλου κρεμάμενη, καθώς έχει χάσει όλη την περιουσία της και ο Αποστόλης «είναι» νεκρός. Το μεγάλο της όμως πρόβλημα είναι ο Πάρης, ο οποίος έχει ήδη παντρευτεί με τη Γεωργία και θα πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται και να προχωρήσει τα επαγγελματικά του σχέδια. Με λίγα λόγια, η Όλγα εξαρτάται οικονομικά από την αδελφή της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να μπει εγγυήτρια ώστε να μπορέσει ο Πάρης να πάρει δάνειο για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Στο μεταξύ η Δωροθέα έχει μάθει για τη σχέση της αδελφής της με τον αστυνόμο Γιαμαλή, την οποία και φυσικά δεν εγκρίνει, καθώς θεωρεί τον αστυνόμο κατώτερης τάξης από τη δική τους και όπως θα δούμε θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους καταστρέψει τη σχέση. Η παντοκρατορία της Δωροθέας είναι γεγονός, μέχρι πότε όμως; Να σας θυμίσουμε ότι ο Αποστόλης ζει, δεν έχει καεί και κρύβεται απ’ όλους. Τι θα γίνει όταν επιστρέψει και βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της αδελφής της γυναίκας του;

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: O Άγης και η Πολυξένη παντρεύονται

Μετά από τις δραματικές στιγμές και την αγωνία που έζησε η οικογένεια των Μπουραντάδων, έρχονται επιτέλους χαρούμενες μέρες. Η Αμαλία επιστρέφει στη δουλειά της στον νέο «Παράδεισο», ο Χριστόφορος βάζει τέλος στην αγωνία των παιδιών του και επιστρέφει στο σπίτι, ενώ ο Άγης παντρεύεται με την Πολυξένη και όλοι μαζί ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Μαζί τους έρχεται να μείνει και η Στέλλα, η κόρη της Ματούλας και αδελφή της Αμαλίας, ενώ μόλις βγει η Βικτώρια από τη φυλακή, επιστρέφει στο σπίτι του Χριστόφορου για να είναι κοντά στον γιο της.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ποια ηθοποιός από το «Ευτυχισμένοι μαζί» πέρασε από κάστινγκ;

Τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» στο Mega σε έναν ρόλο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής αφού την έχουμε δει σε αρκετές σειρές από τότε και πρόσφατα πέρασε από κάστινγκ και για τον δεύτερο κύκλο του «Παραδείσου των κυριών».

Ο λόγος για την ατίθαση και επαναστατική «Φίφη» κατά κόσμον Εύη Δαέλη!

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της τελικά δεν επελέγη για τον ρόλο.

«Δυστυχώς, δεν με πήραν, πήραν μία άλλη κοπελίτσα. Στενοχωρήθηκα, αλλά από την άλλη έτσι είναι η δουλειά μας, πλέον παίρνουν κατά κύριο λόγο νέα πρόσωπα οπότε το καταλαβαίνω αυτό και χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να μπουν στον χώρο αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ψυχοφθόρα η δουλειά μας» ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

 

@evidaeliofficial Replying to @malama💋 #casting #commentreplyied #greektv ♬ original sound – evidaeliofficial