Φάρμα: Τα πρώτα γυρίσματα, η πρεμιέρα και οι κανόνες

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR ανακοίνωσε ότι ο οικοδεσπότης της Φάρμας θα είναι ο κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Κατά συνέπεια από τη νέα σεζόν αναμένεται να  υποδεχτεί τους παίκτες.

Ο σεφ πήρε το δρόμο για το μεγάλο αγρόκτημα και το επικοινώνησε με ένα instastory στον λογαριασμό του.

Το αγροτικό ριάλιτι επιβίωσης άλλαξε στέγη μετά από δύο σεζόν στον ΑΝΤ1 και μετακόμισε σε νέα τοποθεσία και στη συχνότητα του Star. Η πρεμιέρα αναμένεται σε δύο εβδομάδες περίπου και τα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο μόλις ξεκίνησαν. Οι συμμετοχές έχουν κλειδώσει, όμως η παρουσίαση των παικτών θα γίνει αργότερα από το κανάλι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τη θέση του παρουσιαστή αναμένεται να δώσει τη δική του πινελιά στις σχέσεις που θα αναπτύξει με τους παίκτες και το γνωστό του χιούμορ.

Δείτε τη δημοσίευση:

Φάρμα: Οι κανόνες του ριάλιτι

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην καρδιά της ελληνικής φύσης, μίλια μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντιλίβερι, οι παίκτες της Φάρμας, άντρες και γυναίκες, άφησαν την ρουτίνα, την γκρίζα καθημερινότητα και τις ανέσεις της πόλης για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες τους – στην φύση.

Όλοι οι παίκτες θα καλούνται να φέρουν εις πέρας καθημερινά αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής. Μόνον έτσι θα μπορούν να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη και φυσικά να έχουν το πλεονέκτημα στην αποχώρηση της εβδομάδας.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί από τη Φάρμα. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.