Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης και η Ιουλία ανακαλύπτουν σοκαριστικά πράγματα για την κόρη τους

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι μεγάλες αποκαλύψεις στον τρίτο κύκλο της σειράς  θα φέρουν και μεγάλες ανατροπές για τους ήρωες προκειμένου να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, πολλές από τις απαντήσεις φαίνεται πως θα δοθούν ήδη από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα δύο καινούρια πρόσωπα καταφτάνουν στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική και ο Στέφανος όταν μάθουν ότι έχουν αδελφή;

Ο Στάθης παρότι θυμωμένος να βοηθήσει την Ιουλία να βρουν την κόρη τους με κάθε τρόπο. Αυτός που θα τους βοηθήσει παραδόξως θα είναι ο Δημοσθένης που έχει διασυνδέσεις στον υπόκοσμο. Έτσι ανακαλύπτουν ότι το κοριτσάκι δόθηκε για υιοθεσία στη Θεσσαλονίκη, τη λένε Αριάδνη, και όπως θα μάθουν είναι συνοδός πολυτελείας! Το χτύπημα θα είναι μεγάλο για εκείνους που θα θελήσουν να την τραβήξουν από τον βούρκο παρά το ότι εκείνη αγνοεί τα πάντα για τους φυσικούς της γονείς. Πώς θα την πείσουν να εγκαταλείψει τη ζωή που κάνει και να τους ακολουθήσει στη Μάνη; Πώς θα την παρουσιάσουν στην υπόλοιπη οικογένεια και πώς αυτοί θα δεχτούν τη νέα κληρονόμο των Βρεττάκων;

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Εφιαλτική η ζωή της Αθηνάς

Η Αθηνά θα είναι από τα πρόσωπα που θα βρεθούν αντιμέτωπα με τα χτυπήματα της μοίρας. Η δική της περιπέτεια με τη φυλάκισή της και οι δύσκολες στιγμές που έζησε με κίνδυνο την ίδια της τη ζωή μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά και πάλι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εκείνη πλέον, όπως πίστευε.

Γιατί μπορεί η επιστροφή της στη Μάνη να της έφερε ηρεμία στη ζωή της, αλλά οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα αφήσουν για πολύ αυτή την ηρεμία.

Ωστόσο, από τη μια στιγμή στην άλλη θα μάθει ότι η μάνα της, η Μαρία βρίσκεται στη φυλακή. Το σοκ θα είναι μεγάλο και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο όταν πληροφορηθεί ότι η Μαρία είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα χαρτοπαιξίας. Η Αθηνά στενοχωριέται πολύ για τη μάνα της και παράλληλα κάνει αγώνα για να τη βγάλει από τη φυλακή. Κάτι τέτοιο όμως μόνο εύκολο δεν είναι.

Η στενοχώρια της Αθηνάς θα συνεχιστεί με τη μικρή Φιλιώ, η οποία περνά στα χέρια της και επισήμως. Η Φιλιώ όμως δεν δείχνει να μπορεί να εγκλιματιστεί στο νέο της περιβάλλον, ενώ παράλληλα η συμπεριφορά της προς την Αθηνά δεν είναι η πρέπουσα. Εκείνη από την πλευρά της προσπαθεί να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία και υπομονή μπορεί. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι κάποια στιγμή η Φιλιώ θα την αγαπήσει.

Ένα ακόμη θέμα από το παρελθόν αυτή τη φορά που θα ξαφνιάσει αρνητικά την Αθηνά έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του πρώην άνδρα της του Ιπποκράτη προς την Ιουλία. Από την τελευταία θα μάθει κάποια στιγμή πως ο Ιπποκράτης υποχρέωσε την αδελφή του να εγκαταλείψει την Μάνη όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Στάθη ενώ παράλληλα έβαλε το χεράκι του και στην εξαφάνιση της κόρης της Ιουλίας.

Η Γη της Ελιάς- συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού