Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Οι Γκοτσόπουλος και Εξηνταβελώνη αποκαλύπτουν τη συνέχεια

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια:  Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β’ κύκλου της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Alpha, που απ’ την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στην prime time ζώνη του καναλιού.

Μυστικά, αποκαλύψεις, απειλές, νέους έρωτες, απ’ όλα θα έχει και ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» που αναμένεται στα τέλη του μήνα να κάνει πρεμιέρα.

«Ο Παράδεισος των Κυριών» συγκεκριμένα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στον Alpha με νέα μυστικά και περιπέτειες. Η Νατάσα Εξηνταβελώνη και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα γνωριστούν στα πρώτα επεισόδια και ένας νέος έρωτας με πολλές σκοτεινές πτυχές θα εξελιχθεί ανάμεσά τους.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε για τον νέο του ρόλο:

Ποιο ήταν το κίνητρό σας για να μπείτε στον Παράδεισο;

Ο ρόλος. Ο Σίμος Πολύζος δεν έχει καμία σχέση με τον Λάμπρο Σεβαστό στις “Άγριες Μέλισσες”. Ο ένας ήταν ένας δραματικός ήρωας, όμως φωτεινός. Ο άλλος στην πραγματικότητα είναι τραγικός και πολύ σκοτεινός

Σκιαγραφήστε μας το προφίλ του Σίμου.

Ο Σίμος, δηλαδή ο Συμεών, που σημαίνει σημαδεμένος. Ο Σίμος είναι σημαδεμένος, με την έννοια ότι ο πυρήνας αυτής της σειράς δεν είναι ένα πολυκατάστημα. Είναι το θέμα της εποχής των ορφανοτροφείων. Παιδιά ανεπιθύμητα, που τα άφηναν σε ένα ορφανοτροφείο. Αυτό είναι ο Σίμος. Ένα παιδί ανεπιθύμητο, το οποίο βρέθηκε σε ένα ορφανοτροφείο. Οπότε μεγάλωσε έχοντας μέσα του ως πρώτο συναίσθημα την απόρριψη. Από τον κόσμο, τους γονείς του, από τα πάντα. Μιλάμε για έναν σημαδεμένο άνθρωπο, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Γιατί θα δούμε ότι έχει ένα τραύμα στο φρύδι του, από ένα συμβάν που συνέβη στο ορφανοτροφείο και ήταν η αιτία να το κλείσουν. Οπότε μοιράστηκαν όλα τα παιδιά άρον άρον σε άλλα ορφανοτροφεία ή υιοθετήθηκαν. Το ίδιο έγινε και με τον Σίμο και έφυγε με τους θετούς του γονείς στο Ζάλτσμπουργκ. Έχω πολύ ωραίες σκηνές, καθώς η Δήμητρα Τσόλκα έχει κεντήσει πάνω σε αυτόν τον ήρωα.

Και η Νατάσα Εξηνταβελώνη αποκάλυψε για τον «Παράδεισο των Κυριών»:

Ο Παράδεισος αναγεννιέται και η Αμαλία επιστρέφει στη δουλειά;

Από πολύ νωρίς βλέπουμε την Αμαλία να ζητά από τη νέα διεύθυνση μια θέση στον Παράδεισο. Είναι πολύ συνδεδεμένη και με το ίδιο το μαγαζί, αλλά και με τους ανθρώπους του. Η Αμαλία ένα κομμάτι της ανεξαρτησίας της το χρωστάει σε αυτό το μαγαζί, καθώς είναι ένα κορίτσι που θέλει να εργάζεται και να βρίσκεται δίπλα στη Μιράντα, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Σίμος Πολύζος καθιστά πολύπλοκη την κατάσταση;

Η Αμαλία τον γνωρίζει από τα παιδικά της χρόνια. Λόγω της στενής σχέσης των οικογενειών τους έχει περάσει καλοκαίρια μαζί του, έχουν παίξει, έχει κοινές διακοπές με τον Σίμο, με τον Πάρη, με τον Άγη ως παρέα παιδιών. Συνεπώς έχει μια θολή εικόνα γι’ αυτόν. Ο Σίμος είναι ο χαρακτήρας που τους εντυπωσιάζει όλους, γιατί είναι φρέσκος άνθρωπος με πολλαπλά ταλέντα. Ασκεί γοητεία προς πάσα κατεύθυνση. Εργάζεται στον Παράδεισο και φέρνει νέο αέρα στα πράγματα, οπότε για την Αμαλία δεν περνά απαρατήρητος. Από τα πρώτα επεισόδια θα τους δούμε να συνδέονται αρκετά.

Η οικογένεια της Όλγας είχε αποκληρώσει την αδελφή της Δωροθέα και θετή μάνα του. Υπήρχε από πριν ο Σίμος;

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό σε σχέση με την πραγματική καταγωγή του Σίμου, και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα πράγματα. Ο Σίμος έχει ένα πολύ βαρύ παρελθόν ο ίδιος προσωπικά αλλά και η οικογένειά του. Αν η πρώτη σεζόν στον «Παράδεισο των Κυριών» είχε μυστικά, η δεύτερη έχει ακόμη μεγαλύτερα. Μυστικά που μπερδεύονται πολύ και τα κρατά ο καθένας για τον εαυτό του. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν από κοινού στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Το νέο τρέιλερ της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»: