Ελένη Μενεγάκη: Οι ρόλοι των τριών μαγείρων στην εκπομπή της «Ελένη»

Η «Ελένη» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Η Ελένη Μενεγάκη είπε την πρώτη καλησπέρα της σεζόν την ίδια ώρα με τις προηγούμενες χρονιές, στις 13:30 με μειωμένη ωστόσο χρονική διάρκεια καθώς θα ολοκληρώνεται στις 15:00.

Η παρουσιάστρια έρχεται με ανανεωμένη τη θεματολογία και το περιεχόμενο της εκπομπής τη για να βάλει χρώμα και χαμόγελο στα μεσημέρια μας.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έκανε πρεμιέρα στο Mega για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία.

Είναι μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές.

Η Ελένη Μενεγάκη μάς καλωσορίζει στο φιλόξενο τηλεοπτικό της σπίτι και αποτελεί εγγύηση για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη, χαρούμενη και αληθινή. Με την αμεσότητα και τη ζεστασιά που τη διακρίνουν αλλά και τον απολαυστικό αυθορμητισμό της υποδέχεται πρόσωπα που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, η γνωστή και αγαπημένη παρέα συνεργατών, αλλά και έμπειρα ονόματα της τηλεόρασης. Αρχίζοντας από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οι οποίοι θα καταπιάνονται με τα θέματα της επικαιρότητας, θα συζητούν και θα σχολιάζουν. Παράλληλα την ειδησεογραφική επικαιρότητα θα σχολιάζει στο πλατό της «Ελένης» η Αλεξάνδρα Αθανασίου.

«Ελένη»: Οι τρεις μάγειρες στην κουζίνα της

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει την έκπληξη, βάζοντας τρεις μάγειρες με διαφορετική φιλοσοφία στην κουζίνα της εκπομπής. Ειδικότερα ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας θα ετοιμάζουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα προσφέρουν άρωμα και γεύση για το καθημερινό τραπέζι.

Παράλληλα η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται στην κουζίνα της εκπομπής με μια παλιά της συνεργάτιδα και φίλη, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή μαγείρισσα που αποχώρησε από το Πρωινό του ΑΝΤ1, με τις γνώσεις της θα προσφέρει στο κοινό ένα ταξίδι στην παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)