Η Γη της ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης νοικιάζει ερωμένη – Ποια είναι η αντίδραση της Ασπασίας

Η Γη της ελιάς spoiler: Οι μεγάλες αποκαλύψεις στον τρίτο κύκλο της σειράς  θα φέρουν και μεγάλες ανατροπές για τους ήρωες προκειμένου να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η ανυπομονησία μεγάλη για τα νέα επεισόδια ωστόσο όπως φαίνεται οι φαν της σειράς δεν θα περιμένουν πολύ καθώς ο τρίτος κύκλος ξεκίνησε στις 24/9. Τα spoilers ήδη μας έχουν προϊδεάσει για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Η Ξένια είναι το νέο πρόσωπο που είδαμε στο τρέιλερ για τη Γη της ελιάς και εισβάλλει στον τρίτο κύκλο για βοηθήσει να πάρει ο Δημοσθένης την εκδίκησή του από την Ασπασία για την απιστία της και την Ειρήνη που δεν είναι κόρη του.

Μετά την αποκάλυψη που του κάνει η Ασπασία και το καρδιακό επεισόδιο που θα πάθει ακούγοντας την αλήθεια, το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ αλλά και οι δύο προσποιούνται ότι όλα είναι καλά.

Η Ασπασία συναντά τη Χάιδω και της αποκαλύπτει ότι είπε την αλήθεια στον Δημοσθένη για την πατρότητας της Ειρήνης αλλά δεν του είπε φυσικά ότι είναι κόρη του Πέτρου Στεφανέα. Η Χάιδω την απειλεί να μην ανακατέψει την οικογένειά της σε αυτό.

Η Γη της ελιάς spoiler: Η Ασπασία δεν θα πει την αλήθεια στην Αρετή παρά τις πιέσεις της

Ο Δημοσθένης από την άλλη διαχωρίζει τη θέση του από την ανατροφή της. Παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης.

Βρίσκει μια νεαρή και πρόθυμη γυναίκα, την Ξένια (υποδύεται η Άντρεα Χάννα), και κάνει συμφωνία μαζί της για παιδί με συμβολαιογραφική πράξη και φυσικά έναντι αδρής αμοιβής.

Η κοπέλα δέχεται και ο Δημοσθένης για να μην καρφωθεί ότι όλα γίνονται κατά παραγγελία της λέει ότι πρέπει να υποκριθούν ότι είναι ζευγάρι.

Έτσι, τη βγάζει στην ταβέρνα για φαγητό και όλοι υποθέτουν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του και ειδοποιεί τον Στάθη ότι ο ξάδερφός του ρεζιλεύεται.

Δεν ξέρουν βέβαια ότι η νεαρή κοπέλα είναι ερωμένη επί πληρωμή και ότι ο Δημοσθένης παραγγέλνει ακόμα και παιδί εν ψυχρώ για να ρεζιλέψει την Ασπασία.

Εκείνη του ζητά εξηγήσεις όταν φυσικά οι φήμες φτάνουν στα αυτιά της. «Έχεις μούτρα και ρωτάς ποια είναι η σχέση μας; Εμείς έχουμε τελειώσει αλλά όχι ακόμα» της λέει ψυχρά.

Θα αποκτήσει παιδί ο Δημοσθένης;

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την Ασπασία μιλώντας στο Mega Καλημέρα, «ο Δημοσθένης θέλει να πάρει ένα παιδί δικό του, να το πάει πεσκέσι στην Ασπασία και να της πει να το μεγαλώσει. Το αν θα γίνει ή όχι θα το δούμε. Η Ασπασία θα πληγωθεί πολύ. Δεν ισχύει ότι θα πάει στο ψυχιατρείο».

Σύμφωνα με το ΤV24, η Ξένια όντως κυοφορεί το παιδί του Δημοσθένη και όταν γεννήσει, εκείνος θα το πάρει και θα εμφανιστεί στην Ασπασία λέγοντας «αυτός είναι ο γιος μου» για να πάρει το αίμα του πίσω….

Η Γη της Ελιάς- συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου