Ο γιατρός: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο – Ο ρόλος του Θάνου Λέκκα στη σειρά

Ο γιατρός: Μια νέα δραματική σειρά έρχεται σε πολύ λίγο καιρό στον ALPHA με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Πρόκειται για μια ιστορία – θρίλερ που βασίζεται στο ιταλικό φορμάτ “Nelle tue Mani” που σημαίνει “Στα Χέρια Σου”. Η ιστορία αυτή θα αναπτυχθεί σε περίπου 30 επεισόδια, εμπνευσμένα από την αληθινή ιστορία του γιατρού Pierdante Piccioni.

Η νέα δραματική σειρά του ALPHA, «Ο Γιατρός», σύμφωνα με ασφαλής πηγές θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην prime time ζώνη του σταθμού και θα προβάλλεται εβδομαδιαία την ίδια ημέρα και ώρα. Την σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές που γνωρίζουμε έως τώρα, θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Δήμητρα Σιγάλα.

Ο γιατρός – Υπόθεση

Ένας εξαίρετος επιστήμων, επικεφαλής σε ένα πολύ γνωστό νοσοκομείο, χάνει έναν νεαρό ασθενή του, ύστερα από δύσκολο χειρουργείο. Τότε, ο πατέρας του μικρού, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την απώλεια, ορμά στον γιατρό, μέσα στο νοσοκομείο και με ένα όπλο τον πυροβολεί. Ο πρωταγωνιστής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όταν ανοίγει τα μάτια του, όλοι συνειδητοποιούν πως έχει πάθει αμνησία, διαγράφοντας τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένα. Πλέον, δεν είναι ένας καταξιωμένος γιατρός, αλλά ένας βαριά τραυματισμένος ασθενής. Πρέπει να χτίσει τη ζωή του από την αρχή… Θα καταφέρει να επιβιώσει;

Ο γιατρός: Ο ρόλος του Θάνου Λέκκα

Άλλος ένας ρόλος από τη σειρά ο γιατρός μας αποκαλύπτεται και αυτός είναι του Θάνου Λέκκα που θα υποδυθεί τον γιατρό Μιχάλη Καραγιάννη. Είναι παθολόγος. Έκανε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο πριν ακόμα ο Ανδρέας γίνει διευθυντής.

Μεγάλος λάτρης του γυναικείου φύλου και των μηχανών. Η προσωπική ζωή του θα τον οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια αλλά τελικά θα βρει το δρόμο για να κάνει το σωστό.

 

Ο γιατρός: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενούς τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων, οι μνήμες του αφορούν έναν «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα), μετά την απώλεια του γιου τους.

 

Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του, συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στην γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια.