The Crown: Φωτογραφίες από τον 6ο κύκλο με την Νταϊάνα και τον Ντόντι Αλ Φαγέντ – Η μεγάλη πρεμιέρα

Η σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ είναι μία από τις ιστορίες της σειρά της σειράς «The Crown» μέσα από εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν από το Netflix την Τρίτη (17/10).

Μάλιστα, ο επερχόμενος κύκλος επεισοδίων θα δραματοποιήσει τα γεγονότα των τελών της δεκαετίας του 1990, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ημερών της ζωής της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, η Αυστραλή ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, δήλωσε ότι ήταν «μοναδική πρόκληση ως ηθοποιός» να υποδυθεί τις τελευταίες εβδομάδες της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η έκτη σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη, με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να κυκλοφορούν στις 16 Νοεμβρίου.

Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Πίτερ Μόργκαν, ο οποίος δημιούργησε την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά που άρχισε το 2016. Από την πλευρά της, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι δήλωσε: «Πραγματικά εμπιστεύτηκα το συναισθηματικό σχέδιο του Πίτερ [σ.σ. Μόργκαν] που δημιούργησε και το ακολούθησα».

Στο τέλος του πέμπτου κύκλου, οι θεατές είδαν τον Τόνι Μπλερ να γίνεται πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και τον πρίγκιπα Κάρολο να πηγαίνει στο Χονγκ Κονγκ. Ως εκ τούτου, στις φωτογραφίες από την έκτη σεζόν, η Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) φαίνεται σε ένα αυτοκίνητο με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ (Χαλίντ Αμπντάλα). Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο έχασαν τη ζωή τους στις 31 Αυγούστου 1997, όταν το αυτοκίνητό τους συνετρίβη σε ένα τούνελ στο Παρίσι, καθώς τους κυνηγούσαν παπαράτσι με μοτοσικλέτες.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου νωρίτερα, φέτος, οι παραγωγοί της σειράς δήλωσαν ότι θα χειριστούν το θέμα του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα «με ευαισθησία».

Άλλες φωτογραφίες από την έκτη σεζόν του «The Crown» δείχνουν σκηνές σε ένα γιοτ που ανήκει στον πατέρα του Ντόντι Αλ Φαγέντ, τον μεγαλοεπιχειρηματία Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, τον οποίο υποδύεται ο Σαλίμ Ντο. Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ πέθανε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 94 ετών. Επίσης, τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως ήταν τότε, υποδύεται και πάλι ο Ντομινίκ Γουέστ, ενώ τους γιους του, Ουΐλιαμ και Χάρι, υποδύονται στο πρώτο μισό της σεζόν ο Ρούφους Κάμπα και ο Φλιν Έντουαρντς, αντίστοιχα.

Η δραματοποίηση του Netflix απεικονίζει γεγονότα της πραγματικής ζωής, αλλά περιλαμβάνει φανταστικές συνομιλίες μεταξύ των χαρακτήρων και έτσι η σειρά περιγράφεται ως «φανταστική δραματοποίηση που φαντάζεται τι θα μπορούσε να έχει συμβεί πίσω από κλειστές πόρτες».

Τέλος, η Ιμέλντα Στόντον υποδύεται εκ νέου τον ρόλο της ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για την έκτη σεζόν. Τη μονάρχη έχουν υποδυθεί στο παρελθόν η Ολίβια Κόλμαν και η Κλερ Φόι. Από την πλευρά της, η Ιμέλντα Στόντον δήλωσε για τον ρόλο της: «Ζω μαζί της για πολύ καιρό, οπότε, αν μη τι άλλο, ένιωσα πιο άνετα αυτή τη φορά. Λατρεύω την ακινησία της και την ικανότητά της να μην ταράζεται από όλα όσα πρέπει να συνέβαιναν συνεχώς γύρω της καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της».