Γιώργος Αγγελόπουλος: Δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για εκπομπή με τη σύζυγο και τον κουμπάρο του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος πουλάει και μάλιστα πολύ. Ειδικά μετά τον γάμο του και τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται σχεδόν καθημερινά μαζί του.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΑΝΤ1 καθώς όπως έχουμε δει πολλά διάσημα ζευγάρια παρουσιάζουν κατά καιρούς εκπομπές και αυτό το πακέτο αρέσει στους τηλεθεατές.

Την σχετική αποκάλυψη έκανε τη Δευτέρα 23/10 ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σουσού» με την Ελένη Τσολάκη.

«Έμαθα ότι έχει γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε ένα πολύ γνωστό ζευγάρι. Μιλάμε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση. Αλλά να μην είναι μόνοι τους, να είναι και ο κουμπάρος μαζί, ο Αναστάσιος Ντούγκας.

Η εκπομπή θα έχει κοινωνικό περιεχόμενο. Ο κύριος Ντούγκας ήταν από το καλοκαίρι σε τηλεοπτικές συζητήσεις και τον είδαμε σε πολλές εκπομπές, στη Ζήνα Κουτσελίνη, στην Αγγελική Νικολούλη, το έχει πάρα πολύ το τηλεοπτικό ο κύριος Ντούγκας», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όμως, παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πόσο μάλλον που, εκτός από το πένθος, ο Ντάνος έχει ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κύπρο και με την Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

«Υπάρχουν διάφορα θέματα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Και επειδή μερικές φορές, όταν φεύγουν άνθρωποι από τη ζωή μας, το συνειδητοποιούμε περισσότερο αφού περάσει λίγος καιρός, μαθαίνω ότι είναι δύσκολα. Κάνει γυρίσματα στην Κύπρο για τη “Γη της ελιάς”, πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, και η Δήμητρα έχει κάποια δικά της θέματα -καταλαβαίνετε τι εννοώ» εξήγησε και ξεκαθάρισε ότι η πρόταση αφορά στη σεζόν που «τρέχει», προφανώς το δεύτερο μέρος.

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Μας παρουσίασαν το σπίτι τους στην Κύπρο [βίντεο]

Την Κύπρο έκαναν το τελευταίο διάστημα δεύτερό τους σπίτι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και νικητής του “Survivor”, για τα γυρίσματα της σειράς στην οποία και συμμετέχει, βρίσκεται αρκετά συχνά στο νησί μας.

Για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έρχεται στην Κύπρο με τη σύζυγό του, η οποία με story της στο Instagram, το μεσημέρι της Παρασκευής, 20 Οκτωβρίου, μας έδειξε το σπίτι που διαμένουν για όσο διάστημα θα βρίσκονται στο νησί μας.

Όπως θα δείτε και βίντεο πιο κάτω, το διαμέρισμα τους βρίσκεται στην πόλη της Λεμεσού, και έχει ως θέα το απέραντο γαλάζιο.