Η Μάγισσα: Το τέλος της Πολυξένης και οι ανατροπές στα νέα επεισόδια

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00. Ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Έρωτα Φυγά. Η Μάγισσα θα του παραχωρήσει όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη για να μπει απευθείας στην prime time. Αν οι πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί από το κανάλι, τότε τα επεισόδια της Μάγισσας θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιουνίου.

Στην υπόθεση της σειράς, ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να γίνουν μισητά από τα πρώτα επεισόδια είναι η Πολυξένη. Η οικονόμος του πύργου των Λασκαραίων είναι η δολοφόνος του βρέφους. Κι αυτό κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να αποκαλυφθεί σε όλους. Οι εξελίξεις στα επεισόδια του 2024 θα είναι τραγικές για την Πολυξένη. Η Δαμιανή είναι συνένοχος στο έγκλημα κι αυτό δεν θα επιτρέψει να μαθευτεί.

Το σχέδιο της γυναίκας του Μιχαήλ θα μπει σε εφαρμογή όταν θα αρχίσει να κυκλοφορεί ο Αντρέι στους διαδρόμους ψάχνοντας για να βρει στοιχεία για την ενοχή της Πολυξένης. Όσα του είπε η Θεοφανώ για το όραμά της, δείχνουν πως η Πολυξένη δεν έδρασε από μόνη της. αλλά εκτελούσε εντολές. Και το πρόσωπο με το οποίο έχει άμεση επαφή καθημερινά είναι η Δαμιανή. Σε αυτήν καταλήγουν τα συμπεράσματα του Αντρέι και το βλέμμα του έχει γίνει ο μεγάλος της φόβος.

Τότε είναι που η Δαμιανή αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Πολυξένη, φοβούμενη πως αν συλληφθεί, θα ομολογήσει πως αυτή την έβαλε να σκοτώσει το παιδί του Μάρκου και της Μεταξίας. Έτσι αποφασίζει να σκοτώσει την Πολυξένη και να συνεχίσει τις ραδιουργίες μόνη της, αφού δεν μπορεί πια να εμπιστευτεί κανένα στον πύργο.

Ο Τζανής θα είναι το πιόνι της στα επόμενα επεισόδια με αποτέλεσμα να γίνει για λίγο καπετάνιος της οικογένειας με τραγικές όμως συνέπειες. Η Δαμιανή θέλει τον γιο της σε αυτή τη θέση, για να μπορεί να τον χειραγωγεί, αλλά αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο λάθος της.