Το προξενιό της Ιουλίας: Θα υποψιαστεί η Χάδω ότι η Ιουλία είναι έγκυος;

Η μεγάλη μέρα έφτασε και ο Γιωργίκης καταφέρνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, και να παντρευτεί τη γυναίκα που τον σαγήνεψε.

Ακόμη και ο Χρήστος έχει αποδεχτεί με χαρά την νέα κατάσταση στο σπίτι του αφού ο μοναχός Επιφάνειος του έχει φέρει γαλήνη στην ψυχή του.

Η μόνη που ακόμη και την τελευταία στιγμή δείχνει να ενοχλείται αφόρητα είναι φυσικά η Χάδω.

Σύμφωνα με το TV24, το γλέντι του γάμου γίνεται και επικρατεί μια διασκεδαστική διάθεση με το ποτό να ρέει άφθονο.

Το μόνο που αγχώνει την Ιουλία είναι πως θα καταφέρει να πείσει τον Προβιό ότι είναι ο πρώτος της και να μπορέσει μετά να του φορτώσει την εγκυμοσύνη.

Η Στάσα της δίνει τις κατάλληλες οδηγίες και αφού ο Γιωργίκης είναι αρκετά πιωμένος καταφέρνει να βγάλει εις πέρας το σχέδιό της.

Μόνο που κατά τη διάρκεια του γλεντιού, μια αδιαθεσία της Ιουλίας έβαλε σε υποψίες τη Χάδω παρότι η Στάσα προσπάθησε να το καλύψει.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Πρόβιος κάνει αυτό που δεν πρέπει μετά τον γάμο

Η Ιουλία μπαίνει νύφη στο αρχοντικό του Πρόβιου και οι πρώτες ημέρες κυλούν ιδιαίτερα ήρεμα.

Η Χάδω δεν σταματάει βέβαια να δείχνει σε κάθε ευκαιρία, πόσο ανεπιθύμητη είναι στο σπίτι η Ιουλία, αφού από την πρώτη στιγμή είναι σκληρή μαζί της.

Η κοπέλα αποφασίζει να ανακοινώσει στον Γιωργίκη πως είναι έγκυος, με τον ίδιο να σαστίζει αφού δεν την έχει αγγίξει όλο αυτό το διάστημα. Εκτός από το πρώτο βράδυ του γάμου, που τον έχει κάνει να πιστέψει πως πάνω στο μεθύσι του έκαναν έρωτα.

Η ανακοίνωση στην οικογένειά του δεν αργεί και άπαντες δείχνουν χαρούμενοι με όσα ακούν, εκτός φυσικά από τη Χάδω. Άλλωστε, της έχει μπει η ιδέα στο μυαλό πως ήταν έγκυος και πριν τον γάμο. Έτσι, έρχεται σε «σύγκρουση» με τον αδερφό της, αφού του εκφράζει τις αμφιβολίες της.

Έτσι, από εκείνη τη στιγμή ο Γιωργίκης αρχίζει να αποφεύγει την Ιουλία, την οποία μάλιστα απομονώνει σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια αρχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά και αρκετά ξεσπάσματα, κάτι που κάνει την κοπέλα να τρομάξει με αυτή την αλλαγή.

Ο πραγματικός εφιάλτης ωστόσο θα αρχίσει για την ίδια μετά τη γέννα του μωρού της.