Η Γη της Ελιάς: Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της σεζόν – Οι ηθοποιοί που αποχωρούν 

Η Γη της Eλιάς αποδείχτηκε σταθερή αξία για το Mega. Πάμε για 4η σεζόν της σειράς, όσο πρόωρο και αν είναι αυτό στις αρχές της χρονιάς. Όσο και αν κρατούμε επιφυλάξεις για το πώς θα τονωθεί το σενάριο για να υποστηρίξει αυτό το ενδεχόμενο, αναγνωρίζουμε πως η σειρά δεν έχασε φέτος το σταθερό κοινό της.

Η αρχή της χρονιάς και τα νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου, έχουν για τους τηλεθεατές, δύο μεγάλες εκπλήξεις.

Η Γη της Ελιάς: Οι αποχωρήσεις από τη σειρά

Ανακατατάξεις και αποχωρήσεις θα συμβούν στη Γη της Ελιάς, αφού πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κούρκουλου, με αποτέλεσμα η παρουσία της στη σειρά να αρχίσει να μειώνεται, ενώ θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα. Όπως λέει το σενάριο η Ιουλία θα έχει έρθει στην Αθήνα για να γεννήσει.

Ωστόσο ίσως δούμε και μια δεύτερη αποχώρηση, αυτή της Αριάδνης αφού έρχεται σε αντιπαράθεση με τους γονείς της Ιουλία και του Στάθη με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να φύγει από την Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θα ζει στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στην Κηφισιά

Έτσι με την έναρξη της σειράς θα την δούμε να φτιάχνει τις βαλίτσες της και να φεύγει από την Μάνη. Η ηρωίδα της σειράς θα αποφασίσει πλέον μόνη της ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της και η πορεία της σχέσης της με τον Στάθη Καπερνάρο. Θα τον παντρευτεί ή όχι;…

Δεν αλλάζει όμως μόνο η ζωή της τηλεοπτικής Ιουλίας τους επόμενους μήνες, αλλά και η ζωή της Αντιγόνης που το επόμενο διάστημα και όσο θα περνάνε οι μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν θα έχει την δυνατότητα πλέον να πηγαινοέρχεται σε ταξίδια και γυρίσματα στην Μάνη και στην Κύπρο. Έτσι ο ρόλος της θα περιορίζεται τον περισσότερο καιρό σεναριακά κυρίως στην Αθήνα, όπου θα την επισκέπτονται και τα μέλη της οικογενείας της, όπως και ο αγαπημένος της Στάθης που θα της κάνει ακόμα μια φορά πρόταση γάμου και θα περιμένει την απάντησή της.