Έρωτας Φυγάς: Το νέο τρέιλερ με την πλούσια πλοκή – Οι ώρες και ημέρες προβολής

Έρωτας Φυγάς: Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Στο νέο τρέιλερ η ιστορία του Μάρκου και της Αλεξάνδρας ζωντανεύει με σκηνές από την α σεζόν και οι τηλεθεατές βλέπουν πλάνα από τις περιπέτειές τους.

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο «Έρωτας Φυγάς» έρχεται την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21:00, για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Ο μεγαλύτερος έρωτας θα γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ας θυμηθούμε σε ένα βίντεο την ιστορία των ηρώων από την… αρχή, τις δυνατές στιγμές και όλα όσα μας έκαναν να ανυπομονούμε για τις εξελίξεις και το επόμενο βήμα των πρωταγωνιστών.

Ο Έρωτας Φυγάς βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.