Lover Stalker Killer: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για ένα αληθινό ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε τραγωδία

Ένα νέο true crime ντοκιμαντέρ έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου στο Netflix και αναμένεται να καθηλώσει τους συνδρομητές της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας.

Το Lover Stalker Killer (Σύντροφος, Στόκερ, Δολοφόνος) από την Curious Films (Running with the Devil: The Wild World of John McAfee) και τον σκηνοθέτη Sam Hobkinson (Fear City) αφηγείται τη διεστραμμένη ιστορία ενός σύγχρονου ερωτικού τριγώνου που μετατράπηκε σε τραγωδία.

Lover Stalker Killer: Η σύνοψη του ντοκιμαντέρ

Ο Ντέιβ έχει μόλις βγει από μια μακροχρόνια σχέση και θέλει πολύ να κάνει νέα αρχή στα ερωτικά του, γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι: δοκιμάζει τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Η Λιζ και η Κάρι είναι δύο από τις πιο πολλά υποσχόμενες γνωριμίες του. Είναι και οι δύο ανύπαντρες μητέρες με ακαταμάχητες προσωπικότητες που τον βοηθούν να βγει από το καβούκι του με διαφορετικούς τρόπους.

Θα μπορούσε λοιπόν αυτός ο δουλευταράς, αφοσιωμένος πατέρας να απολαύσει ξανά τον περιστασιακό έρωτα, αν η κατάσταση δεν εξελισσόταν σε ένα διεστραμμένο ερωτικό τρίγωνο που έθεσε σε κίνδυνο τον Ντέιβ και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μέσα από συνεντεύξεις με όλους τους εμπλεκόμενους –ακόμα και τους αστυνομικούς που διαλεύκαναν την υπόθεση– και περιγραφικές αναπαραστάσεις που μεταφέρουν στους θεατές την ένταση και την παράνοια του εφιάλτη που έζησε ο Ντέιβ για τέσσερα χρόνια, αυτό το ντοκιμαντέρ από την Curious Films (Running with the Devil) και τον σκηνοθέτη Σαμ Χόμπκινσον (Fear City: Νέα Υόρκη εναντίον Μαφίας), ενώνει με επιδέξιο τρόπο το παζλ μιας απίστευτης αληθινής ιστορίας παρενόχλησης, ψηφιακής απάτης και φόνου στην καρδιά της Αμερικής.