Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος πηγαίνει στο μοναστήρι και μεταφέρει όλα όσα γίνονται στον μοναχό Επιφάνειο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τους ρυθμούς τους προσπαθούν να βρουν όλοι στο αρχοντικό του Προβιού με βάση τις νέες συνθήκες τις οποίες και οφείλουν να διαχειριστούν.

Η Ιουλία κρύβει την εγκυμοσύνη της και ταυτόχρονα έχει να διαχειριστεί τόσο τον Γιωργίκη όσο και τη Χάδω που της συμπεριφέρεται άσχημα.

Ο μόνος που μπορεί να συνεννοηθεί και να νιώσει πιο οικεία είναι ο Χρήστος, όπου η σχέση τους έχει αρχίσει και γίνεται πιο στενή.

Ο Γιωργίκης, ωστόσο, έχει αρχίσει να ζηλεύει αφού φοβάται ότι η Ιουλία θα ερωτευτεί ενδεχομένως τον γιο του που είναι και κοντά ηλικιακά.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Χρήστος πηγαίνει για άλλη μια φορά στο μοναστήρι και μεταφέρει όλα όσα γίνονται στον μοναχό Επιφάνειο.

Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο μοναχός είναι ο Ανέστης, ο πρώην σύζυγος της Χάδως, που με τον τρόπο του θέλει να μαθαίνει τα πάντα ιδίως για τον θάνατο της Ευγενίας.

Ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν στον Χρήστο από τη Χάδω αποφασίζει να αναλάβει δράση!

Μεταξύ άλλων, η Δέσπω έχει αρχίσει να δείχνει έντονα το ενδιαφέρον της στον Γιωργίκη προκαλώντας αντιδράσεις και για άλλη μια φορά αυτή που θα «καθαρίσει» θα είναι η Χάδω.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη μέχρι τέλους

Στη συνέχεια της σειράς του Alpha, ο Γρηγόρης θα είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί έντονα στο επίκεντρο των εξελίξεων, με τα πράγματα να μην εξελίσσονται για τον ίδιο όπως θα περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Δημήτρης Σέρφας μιλώντας στο περιοδικό TV24 η Φιλιώ θα τον φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η Φιλιώ θα είναι αυτή που θα τον τυλίξει μέχρι τέλους καθώς μπορεί να μην είναι η μοναδική αγκαλιά για τον Γρηγόρη στον Τύρναβο όμως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και τα όσα έχουν γίνει με την Ιουλία, είναι ευπρόσδεκτη για εκείνον.

Ίσως ο Γρηγόρης μετά από αυτόν τον μανιακό έρωτα θα βρει μια καλή φίλη σε πρώτη φάση.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Τετάρτη 7/2 – Επεισόδιο 45

Οι αποκαλύψεις της Χάδως στον Χρήστο για το πώς πέθανε η μάνα του, φέρνουν μια νέα μεγάλη κρίση στον Χρήστο, που αναρωτιέται γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν του έχει ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Η Ιουλία προβληματίζεται με τις αντιδράσεις του και θέλει να τον βοηθήσει. «Να ξέρεις ότι μπορείς να μου μιλήσεις για ό,τι θέλεις και να με εμπιστεύεσαι», του λέει, αλλά εκείνος, επηρεασμένος από αυτά που του έχει πει η Χάδω, θυμώνει με όλους και με όλα.

Ο αντίκτυπος που έχει η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο αρχοντικό στην Ιουλία, κάνουν τον Γιωργίκη να αναλάβει δράση, προκειμένου να βοηθήσει τον Χρήστο να αντιμετωπίσει τα θέματα της ενηλικίωσής του με πιο ώριμο τρόπο. Ομως η αντίδραση του Χρήστου θα είναι εντελώς απρόβλεπτη. Την ίδια στιγμή, η υποψία ότι ο Γρηγόρης και η Ιουλία είχαν γίνει ζευγάρι πριν από τον γάμο της με τον Προβιό, κινητοποιούν την Κυριακούλα. Η γυναίκα ανησυχεί για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης και προσπαθεί να μάθει αν είχε συμβεί κάτι μεταξύ του γιου της και της κοπέλας. «Γρηγόρη, είχατε σχέσεις με την Ιουλία πριν παντρευτεί;». Εκείνος την κοιτάζει απορημένος. «Λέγε. Πρέπει να ξέρω. Είχατε; Μίλα γιατί θα τρελαθώ. Μίλα, μη μας βρει κανένα χειρότερο κακό. Κάνατε κάτι όσο ήσασταν μαζί;», του φωνάζει. Εκείνος όμως αρνείται να της απαντήσει. «Παράτα με. Τι είναι αυτά που ρωτάς;», της απαντάει έξαλλος με τη σειρά του και φεύγει. Όμως η Κυριακούλα αγωνιά και πλέον κανείς δεν της βγάζει από το μυαλό ότι το παιδί που έχει στα σπλάχνα της η Ιουλία είναι πολύ πιθανό να είναι του γιου της, να είναι το εγγόνι της.

Πέμπτη 8/2 – Επεισόδιο 46
Ο Γιωργίκης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ζητώντας τη βοήθεια του Στασινόπουλου. Με αυτή την αφορμή, αλλά και για να καθησυχάσει την Ιουλία, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει το σπίτι τους σε συναντήσεις και τραπέζια, και παρά τις αντιδράσεις της Χάδως, καλεί ως πρώτους και καλύτερους τους κουμπάρους του ζεύγους, τη Φιλιώ και την οικογένειά της. Πηγαίνοντας να τους προσκαλέσει, θα προκαλέσει άθελά του μια νέα συνάντηση του Γρηγόρη με την Ιουλία, που θα φέρει νέα ένταση και θα κάνει έξαλλη τη Στάσα, που τον απειλεί να μείνει μακριά από την κόρη της. Την ίδια ώρα ο Ζαφείρης, νιώθοντας τύψεις για τον θάνατο του Φώτη, αποφασίζει να πάει για εξομολόγηση στον Επιφάνειο. Έρχεται όμως αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη αντίδραση του καλόγερου, ενώ η Φιλιώ προχωράει βήμα-βήμα στην κατάκτηση του Γρηγόρη

Τραϊάνα Ανανία: Η απάντηση για τις γυμνές σκηνές στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στην εφημερίδα «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ιερόδουλης Ζανέτ στο σίριαλ “Το προξενιό της Ιουλίας”, αλλά και τις γυμνές σκηνές που έχει.

Υποδύεσαι τη Ζανέτ στο «Προξενιό της Ιουλίας», μια γυναίκα που είναι ιερόδουλη. Ήταν πρόκληση για σένα αυτός ο ρόλος;

Είναι πρόκληση, γιατί είναι ιερόδουλη και έχει πολύ γυμνό. Από την άλλη, παρόλο που αυτή θεωρείται ότι είναι του δρόμου και ότι δεν έχει καλή τύχη, είναι η μόνη που βλέπουμε στη σειρά που έχει μια αυτονομία σε σχέση με τις άλλες γυναίκες, που δεν δουλεύουν και είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Η Ζανέτ κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Όταν σου είπαν ότι θα υποδυθείς την ιερόδουλη, πώς αντέδρασες;

Δεν αντέδρασα, γιατί ήδη είχα κάνει το γύρισμα για το σίριαλ «Φόνοι στο καμπαναριό», όπου επίσης έκανα την ιερόδουλη. Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό και έπρεπε να κάνω deal με μια καινούργια συνθήκη, που δεν είχα μέχρι τώρα αντιμετωπίσει ξανά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Traiana 🍍 (@traiana.anania)

Σε προβλημάτισαν οι γυμνές σκηνές;

Επειδή το πλαίσιο είναι πάρα πολύ καλλιτεχνικό και είχα δει ήδη μια γυμνή σκηνή της Ιουλίας, δεν ανησυχούσα για το αποτέλεσμα και καθησυχάστηκα. Βγαίνει ωραίο και ποιοτικό. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι σε αυτή την παραγωγή. Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον Διονύση Παναγιωτάκη και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Οι σκηνές του σεξ πώς ήταν;

Ήταν καλογυρισμένες και καλοφωτισμένες. Υπήρχε σεβασμός ως προς την έκθεσή μου. Οι συνάδελφοι ήταν πολύ προστατευτικοί και βοηθητικοί. Γενικώς μιλάμε για ένα καστ που είναι πολύ σωστά επιλεγμένο και χαίρομαι για τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτό που βλέπω ως αποτέλεσμα. Στην αρχή, το να κάνεις σεξ μπορεί να φαίνεται κάπως για έναν ηθοποιό, αλλά, όταν συγκεντρωθείς και μπεις στον ρόλο, το βιώνεις όλο εσωτερικά και δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν οι υπόλοιποι.