Ο πρώτος από εμάς: Η ασθένεια του Άλκη επανέρχεται – Ποιες θα είναι οι εξελίξεις της τρέχουσας εβδομάδας

Η δραματική κομεντί « Ο πρώτος από εμάς» έρχεται την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 22:30, με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση αλλά και χιούμορ!

Η σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς» επιφυλάσσει εκπλήξεις και δεν είναι όλες ευχάριστες για τη συνέχεια. Εκτός από τον αναμενόμενο γάμο του Νικόλα και της Έλσας, θα έχουμε μία ακόμη γνωριμία και ένα φλερτ που θα προκαλέσει ζήλια και εντάσεις. Όμως όλα μπαίνουν στην άκρη με τα όχι τόσο ευχάριστα νέα του Άλκη.

Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο πρώτος από εμάς»

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 38: Η εξομολόγηση της Δήμητρας αιφνιδιάζει τον Άλκη, την ώρα που η εμφάνισή της έχει σκάσει σαν βόμβα στην παρέα με την Έλσα να έχει έντονες αντιδράσεις. Ο Νικόλας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Έβαν, όσο η Έλενα προχωρά αποφασισμένη στο επόμενο σχέδιό της για να γίνει μητέρα. Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας παίρνουν μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, ενώ η Κάτια αρχίζει να πιέζεται με την αναγκαστική της συγκατοίκηση. Οι εξετάσεις του Άλκη θα τον βρουν εντελώς απροετοίμαστο για τον νέο αγώνα που καλείται να τρέξει. Η Δήμητρα δέχεται ενθουσιασμένη την πρόσκληση του Άλκη, αλλά η εξομολόγησή του θα την φέρει αντιμέτωπη με μια σκληρή αποκάλυψη στο πρώτο τους ραντεβού.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 39: Το ραντεβού με τον γιατρό θα επιβεβαιώσει την επιστροφή της ασθένειας του Άλκη, κάτι που θα ενώσει για άλλη μια φορά την παρέα. Η Δήμητρα προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη του Άλκη, αλλά τα συναισθήματά της την παρασύρουν, την ώρα που ο Άλκης και η Κάτια φαίνεται να εγκαταλείπουν τις προσπάθειες της σχέσης τους. Η επίθεση που δέχεται ο Θάνος θα πυροδοτήσει τη δημόσια εκδήλωση συμπαράστασης στον Φίλιππο από όλη την παρέα, γεγονός που θα τον συγκινήσει πολύ. Ο Έβαν φαίνεται να παραιτείται από την Κάτια, όσο η Έλενα, με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της. Η μάζωξη στο σπίτι του Άλκη θα φέρει μια υπόσχεση, που θα κάνει την παρέα να συγκινηθεί βαθιά.