Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού

Πολλές και σήμερα οι εξελίξεις στο Survivor ενώ υπάρχει αγωνία για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού.

Η  εβδομάδα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για την ομάδα των Μαχητών καθώς κατάφεραν αν και οριακά να κλείσουν την «ψαλίδα» στις ατομικές αναμετρήσεις τους με τους Διάσημους και να πάρουν το προβάδισμα. Βέβαια, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο.

Survivor: Οι Κόκκινοι ή οι Μπλε θα κατακτήσουν τον αποψινό στόχο;

Oι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν λένε να κοπάσουν με τον James από τη μία πλευρά και την Ασημίνα από την άλλη να βρίσκονται στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων.

Ο James και η Ασημίνα είναι αναμφίβολα από τους πιο δημοφιλείς παίκτες και μάλιστα πολλές φορές έχουν πρωταγωνιστήσει τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ριάλιτι κομμάτι του παιχνιδιού. Οι δύο παίκτες φέτος βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες και μέσα σε λίγα επεισόδια έχουν συγκρουστεί ήδη αρκετές φορές.

Όπως όλα δείχνουν το κακό κλίμα ανάμεσά τους θα συνεχιστεί, ενώ στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό (28/2) επεισόδιο, βλέπουμε τον James να δυσανασχετεί. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μαχητών αναφερόμενος στην παίκτρια των Διάσημων, ακούγεται να λέει: «Χθες προσπάθησε να μας κατηγορήσει ότι της κάνουμε και bullying, κάτι το οποίο δεν ισχύει! Σηκώθηκε και έφυγε από το συμβούλιο μαζί με όλη την ομάδα, κάτι που νομίζω ότι ήταν συνεννοημένο από πριν»

Με σκορ 3-0 στις ασυλίες δεν μπορεί να πει κανείς πως αγωνιστικότητα της μπλε ομάδας δεν έχει ανέβει. Ενώ και οι προσθήκες τους έδειξαν από την είσοδό τους στο Survivor 2024 πως πρόκειται για παίκτες διαβασμένους και με μεγάλες αντοχές. Τόσο ο Γιώργος Γκιουλέκας, όσο και ο Χριστόφορος Ταξίδης έφεραν πόντους από τον πρώτο τους αγώνα και ενσωματώθηκαν καλά στην ομάδα.

Οι κόκκινοι μετά από 3 ήττες, στόχευσαν στην θέση του MVP για να ολοκληρώσουν την εβδομάδα με μία τουλάχιστον ισχυρή γνώμη στο 3ο συμβούλιο. Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος μετά από τη δοκιμασία του για αποχώρηση έφερε εις πέρας τους στόχους του βοηθώντας την ομάδα του. Η Ανασταστία Τσέρου φόρεσε την κόκκινη μπαντάνα δείχνοντας και εκείνη τις ικανότητές της, αλλά η Ευγενία Μπόρλα και ο Νίκος Ρικουνάκης χρειάζονται  χρόνο ακόμα και τράβηξαν πίσω την ομάδα.

Survivor: Οι παίκτριες που θα παλέψουν απόψε για την παραμονή τους στο παιχνίδι

Η Κατερίνα Δαλάκα από τη θέση του MVP, επέλεξε την «αιώνια αντίπαλό της», Χρύσα Χατζηγεωργίου για να αναμετρηθεί μαζί της και με τις Μαρία Αντωνά και Έλενα Αμανατίδου στις μονομαχίες για την αποχώρηση της Τετάρτης 28/2.

Πριν από τη δοκιμασία αποχώρησης οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε flag race για το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού. Μέχρι τώρα τα δύο προηγούμενα έπαθλα τα έχουν κερδίσει οι κόκκινοι. Από ότι φαίνεται η ώρα η μπλε ομάδα να κερδίσει το έπαθλο, μετά από μια καλή συνολική εμφάνιση. Όπως όλα δείχνουν οι μπλε θα παρακολουθήσουν χορτάτοι και ψυχολογικά τονωμένοι τον αγώνα για την αποχώρηση σήμερα 28/2.