Famagusta: H Κατερίνα προδίδει τον Μάικλ και καταθέτει εναντίον του στην υπόθεση του φόνου

Η εξαιρετική παραγωγή του MEGA, «Famagusta», επιστρέφει απόψε το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού στις 21:00, για να συνδέσει τα χαμένα κομμάτια του χθες με το σήμερα.

Η Famagusta κατέγραψε μέσο όρο 25,2% στο σύνολο του κοινού, ενώ ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέση τηλεθέαση 17,4% τον Φεβρουάριο. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, που αναμένεται να κάνει φινάλε για τον α’ κύκλο
στις 10 Μαρτίου.

Η σπαρακτική ιστορία αναζήτησης της αλήθειας κορυφώνεται με τα δυο τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου, αύριο (03.03.2024) και στις 10 Μαρτίου. Η σειρά θα επιστρέψει με τον β’ κύκλο στις αρχές Απριλίου.

Το μυστήριο της εξαφάνισης του μωρού πίσω στο 1974 περιπλέκεται από μια νέα πληροφορία, την ώρα που ο Μάικλ έρχεται αντιμέτωπος με νέα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά και μια αναπάντεχη προδοσία.

Θολωμένη από τη ζήλεια, η Κατερίνα προδίδει τον Μάικλ και καταθέτει εναντίον του στην υπόθεση του φόνου.

Η Ιφιγένεια πασχίζει να πείσει τις αρμόδιες Αρχές πως είναι σε θέση να αναλάβει την επιμέλεια του Αντρίκου.

Το πάθος του Κλεάνθη για τον τζόγο, τον βυθίζει ακόμη πιο βαθιά στα χρέη.

Famagusta: Νέο πρόσωπο εισβάλει στη σειρά του Mega – Ποια είναι η νέα βοηθός του Μάικλ

Ο Μάικλ αποφασίζει να βγάλει από τη ζωή του την Κατερίνα, έπειτα από έναν ακόμη καβγά, στο έβδομο επεισόδιο της σειράς Famagusta, αυτή την Κυριακή 03 Μαρτίου, στις 21:00.

Εκείνο που δεν γνωρίζει ο χαμένος γιος της οικογένειας Σέκερη είναι πως η βεβιασμένη απόφασή του αυτή θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια προδοσία που θα βάλει σε κίνδυνο την έκβαση της δίκης για τον φόνο της Ελένης, στην οποία παραμένει ο βασικός ύποπτος.

Καθώς θέλει να συνεχίσει την έρευνά του, ο δημοσιογράφος αναζητά νέο συνεργάτη προκειμένου να καταγράψει τις μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών αγνοουμένων. Έτσι, στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής θα γνωρίσουμε ένα νέο πρόσωπο στη σειρά Famagusta.

Ολυμπία Στεφάνου  (Έλενα Ολυμπίου)

Εικονολήπτρια. Η νέα βοηθός του Μάικλ, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας. Η Ολυμπία έχει ασχοληθεί πολύ με τα γεγονότα της Κύπρου και γνωρίζει πολλά για όσα έλαβαν χώρα στο νησί μετά την τουρκική εισβολή του ’74. Θα συνεργαστεί με τον Μάικλ στα γυρίσματα για τις μαρτυρίες της τουρκικής εισβολής και θα μαζί ολοκληρώσουν το ντοκιμαντέρ.

Famagusta -συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου, Άθως Αντωνίου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής

Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης

Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Famagusta: Κυριακή στις 21:00 στο MEGA.