Survivor All Star spoiler 5/1: Τι αποκάλυψε ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor All Star spoiler 5/1: Η μεγάλη ώρα για την πρεμιέρα του Ριάλιτι πλησιάζει.

Τι δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής για το Survivor και τον Τριαντάφυλλο…

Τον Τζέιμς Καφετζή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Μελέτη και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο πρώην παίκτης του Survivor δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για το ενδεχόμενο να δούμε τον ίδιο ή τον Τριαντάφυλλο να αναχωρούν ξανά για Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο παιχνίδι, για την πολυσυζητημένη αμοιβή του Τριαντάφυλλου.

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με το Survivor, δεν πάω στο Survivor. Υπήρχαν άνθρωποι που μου στέλνανε σε παρακαλώ μην μπεις έχουν ανέβει οι τιμές στα καύσιμα, στα ξύλα στα πάντα, άλλοι μου έλεγαν μπες να γίνει χαμός. Δεν υπάρχει περίπτωση έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Πιο πιθανό είναι να με δείτε στην Αυστραλία με τον Τριαντάφυλλο την άλλη βδομάδα, παρά στο Survivor», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Όσον αφορά τη δήλωσή του πως θα πήγαινε στο Survivor μόνο αν έπαιρνε 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο, ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθάρισε: «Αυτό το είχα πει σε χαβαλέ με τον Τριαντάφυλλο, αλλά ούτε εκείνος θα πάει οπότε ναι. Δεν πάω χωρίς τον Τριαντάφυλλο σε καμία περίπτωση».

«Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για τον Τριαντάφυλλο, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάει με 5.500€ και για να πάει δεύτερη φορά να περάσει αυτό το λούκι, θα έπρεπε να πάρει ακόμα περισσότερο», συμπλήρωσε ο Τζέιμς Καφετζής.

Survivor All Star spoiler 5/1: Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου 

Ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε δηλώσεις με αφορμή την έναρξη του Survivor All Star και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να συμμετέχει.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίασε την είσοδο του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και άλλων ζευγαριών στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν τα έχουμε βρει και από ότι βλέπω δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ, οπότε δεν θα πάω. Είδα κάποια πράγματα και δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000€ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω», ξεκαθάρισε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Σχετικά με τα ζευγάρια που θα δούμε στο Survivor All Star, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Έχουν μπει και πολλά ζευγάρια μέσα, πολλή love, δεν ξέρω θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο. Θα μπούνε και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ, θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι. Έτσι βλέπω, έτσι έχω ακούσει και θα βγω αληθινός. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα, είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα που τα έχουν φτιάξει τώρα τα παιδιά, όλα τα άλλα είναι fake».

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του Κωνστατίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και απάντησε: «Εντάξει πάμε παρακάτω, ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι σαν ζευγάρι».

Survivor All Star spoiler 5/1: Τι είπε ο Καλίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, «Status» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor, αλλά και στον νέο κύκλο που ξεκινάει με τους καλύτερους παίκτες όλων των κύκλων.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάω, εκτός από το ότι ήθελα να ζήσω τρελά την εμπειρία αυτή. Έκατσα 3 μήνες, 93 ημέρες. Έφαγα όλο το πακέτο. Όταν ήρθε η πρόταση, αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες με τον εγκλεισμό και την καραντίνα, δεν θα πήγαινα. Τέλη Νοέμβρη του 2021 περιμέναμε την καραντίνα και ξέροντας πως δεν θα έχει πουθενά να κάνω το επάγγελμά μου, μου ήρθε αυτό για το Survivor», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Και συνέχισε: «Ως τραγουδιστής είχα καλά μεροκάματα, οπότε δεν ήταν ένα ποσό που είπα ουάου, φεύγω και πάω να σπάσω τα κόκαλά μου για να πάρω 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Για έναν εγκλεισμό, που δεν θα έπαιρνες πουθενά τα λεφτά, ήταν μια χαρά».

Survivor All Star spoiler 5/1: Τα πρώτα «καρφιά»

Στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Survivor στο αεροδρόμιο βρέθηκε η κάμερα του Πρωινό μας. Εκεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν παρέλειψε να ρίξει το καρφί της για τα όσα ακούστηκαν μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

«Τελευταία κλήση που θα κάνεις;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε με έμμεσο τρόπο για όσα είχε αναφέρει η Μαρία Αντωνά: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατυρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος έριξε κι αυτός καρφί για τον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας ότι αφού δεν φαίνεται πως θα λάβει μέρος, δεν θα κάνει το Survivor 60%.

Survivor All Star spoiler 5/1: Οι 26 παίκτες

Το «Survivor All Star» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη την ίδια ώρα στο στον ΣΚΑΪ.

Για το ταξίδι του SURVIVOR αναχωρούν σήμερα οι συνολικά 26 παίκτες, με το πρώτο γύρισμα να ξεκινά σε λιγότερο από 48 ώρες. Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη.

Survivor All Star spoiler 5/1: Οι γυναίκες

Στέλλα Ανδρεάδου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μελίνα Μεταξά, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor All Star spoiler 5/1: Οι άντρες

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Σάκης Κατσούλας, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπαρτζής, Ηλίας Μπόγδανος, Κώστας Παπαδόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας και Στέλιος Χανταμπάκης.

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή του SURVIVOR για να επιβεβαιωθεί ότι δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα.

Survivor All Star spoiler 5/1: Τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από την πρεμιέρα του πιο σκληρού ριάλιτι επιβίωσης και οι πληροφορίες που μας έρχονται δεν έχουν σταματημό. Οι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί ενώ , όπως σας έχουμε αποκαλύψει υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο, μια πρώην παίκτρια που δεν έχει φανεί – ακόμα – πουθενά αλλά θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θα περιμένει να μπει στο παιχνίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή (δείτε εδώ ποια είναι).

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν δείχνουν να τσουλάνε ρόδινα για τον Τούρκο παραγωγό, αφού μπορεί η παραγωγή να ίδρωσε αρκετά για να κλείσει τα συμβόλαια, αλλά ένα έκτακτο περιστατικό απέκλεισε – τουλάχιστον για την τωρινή φάση – έναν πολύ δυνατό πρώην παίκτη Survivor, ένα άτομο που ήθελε πολύ ο Ατζούν αλλά δυστυχώς θα περιμένει για να το έχει, αν το έχει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Γιώργος Κόρομι ήταν να μπει στο παιχνίδι στην πρώτη «φουρνιά» κάτι που όμως δεν θα συμβεί αφού ένας τραυματισμός καθιστά αδύνατο το γεγονός να τρέχει στους στίβους μάχης.

Οι γιατροί του είπαν να μείνει μακριά και παρ’ ότι και ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, δεν θα τα καταφέρει.

Survivor All Star spoiler 5/1: Γιατί δεν θα πήγαινε στο ριάλιτι η Βίκυ Κουλιανού

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Βίκυ Κουλιανού. Πέρα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν θα πήγαινε στο Survivor και για πολλούς άλλους λόγους.

«Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους», τόνισε η Βίκυ Κουλιανού κάνοντας γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο ήταν από τους λόγους που θα έλεγε «όχι» στο Survivor!

Στην ερώτηση «στο Survivor θα πήγαινες;», η Βίκυ Κουλιανού απάντησε: «Όχι. Παρότι και στο Survivor έχουν πάρει μέρος φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα άντεχα.

Δεν αντέχω την πείνα και την τόση ταλαιπωρία. Δεν είμαι για αυτό το στυλ παιχνιδιού.

Μου είχε γίνει η πρόταση για το Survivor και τους είπα στις πέντε μέρες θα σας έχω λιποθυμήσει.

Επιπλέον διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια που προήλθε από ένα ρόλο από μια παράσταση πριν κάποια χρόνια.

Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους, οπότε δεν μπορώ να κάνω απότομες κινήσεις.

Αλλά δεν θα άντεχα στο Survivor ούτε τα ζωύφια ούτε την πείνα».

Survivor All Star spoiler 5/1: Αυτός θα γίνει μπαμπάς

Ευχάριστα τα νέα για έναν από τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, καθώς θα γίνει σύντομα μπαμπάς.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Survivor μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο ίδιος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είδαμε τον ίδιο και την εγκυμονούσα σύντροφό του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Όλα τα ΠΛΟΥΤΗ του δικού μας κόσμου βρίσκονται μέσα σε αυτή την κοιλίτσα!! Μια νέα ψυχουλα έρχεται σε αυτή την ζωή με τα δικά μας αποτυπώματα!!
Το 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ θα μας βρει Τρεις!!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
Η αγάπη του θεού να μας σκεπάζει όλους ❤️🙏👨‍👩‍👦».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsolakis (@_tsolakiss_)

Survivor All Star spoiler 5/1: Ποιοι χωρίζονται

Τα σενάρια για τις ομάδες δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Yπάρχει πληροφορία που θέλει την παραγωγή να χωρίσει όλα τα ζευγάρια που θα μπουν στο παιχνίδι. Αυτή πλέον είναι επιβεβαιωμένη στο 100%. Τα ζευγάρια του Survivor All Star δεν θα είναι στις ίδιες ομάδες, αναφέρει το sportime.

Αυτό σημαίνει πως Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίζονται. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλέννα Ρουμελιώτη επίσης. Επιπρόσθετα και οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν θα είναι μαζί. Βέβαια, ουδείς έχει αντιληφθεί αν οι δύο τελευταίοι είναι ακόμα μαζί ή όχι. Αλλά είναι ωραία αυτά τα παιχνιδάκια.

Εδώ που τα λέμε είναι και εύκολο να χωριστούν τα ζευγάρια στις ομάδες. Σάκης και Μαριαλένα είναι πολύ δυνατοί παίκτες, τα χωριστούν. Ευρυδίκη και Βασάλος είναι (αναλογικά πάντα για άνδρες – γυναίκες) στο ίδιο επίπεδο. Μαρτίκας και «Βρι» θεωρούνται αρκετά αδύναμοι. Αν και η Βρισηίδα μια χαρά τα πήγε στο περασμένο Survivor, τώρα όμως δεν θα της είναι εύκολο.

Survivor All Star spoiler 5/1: Οι 3 παίκτες που πήραν τα περισσότερα για να ξαναμπούν

14 μόλις ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star 2023, η παραγωγή του ριάλιτι, ο ΣΚΑΪ και οι παίκτες βρίσκονται στην τελευταία περίοδο των προετοιμασιών τους για τις 8 Ιανουαρίου όταν ξεκινήσει το πολύμηνο τηλεοπτικό project του Acun Illicali.

Oι συμφωνίες ανάμεσα στον Τούρκο παραγωγό και τους πάρα πολλούς παίκτες πρώην Survivor που θα δούμε από τη νέα σεζόν, κράτησαν πολλούς μήνες και οι περισσότεροι από αυτούς δέχτηκαν να συμμετέχουν με τους οικονομικούς όρους που τους προτάθηκαν.

Κάποιοι από αυτούς όμως είχαν δικές τους προτάσεις και ζήτησαν άλλα, μεγαλύτερα ποσά συν ένα ποσό προκαταβολής πριν μπουν στο ριάλιτι. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Σάκη Κατσούλη, όλοι τους νικητές σε προηγούμενα Survivor.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι 3 αυτοί παίκτες ζήτησαν και συμφώνησαν να παίρνουν 5.000€ παραπάνω από τους υπόλοιπους ανά εβδομάδα συμμετοχής τους. Κανένας τους όμως δεν κατάφερε να πάρει ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησαν κάποιοι μέσω των δικηγόρων τους.

Μάλιστα φημολογείται ότι από κάποια στιγμή κα μετά, σε προχωρημένη φάση του παιχνιδιού, ο ίδιος ο Acun θα αποφασίζει και θα δίνει εξτρά οικονομικά μπόνους σε παίκτες.