Survivor 2024 spoiler 10/3: Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία  – Ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση

Πρόσκληση σε ένα Έκτακτο Συμβούλιο του νησιού λαμβάνουν Διάσημοι και Μαχητές του Survivor 2024 και στο επεισόδιο της Κυριακής (10/03) αλλάζουν όλα.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους Survivors σε ένα Έκτακτο Συμβούλιο για να τους ανακοινώσει πως “ήρθε εκείνη η στιγμή της χρονιάς, στην οποία γυρίζουμε σελίδα“.

“Νέες στρατηγικές, νέες ισορροπίες“, ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Δύο νέες ομάδες κόκκινων και μπλε μπαίνουν στον στίβο για να ματσάρουν τους μέχρι προ ολίγου συμπαίκτες τους. Ο αγώνας για την 1η ασυλία θα είναι και ο πιο δύσκολος, αφού θα διεξαχθεί αμέσως μόλις οι παίκτες αλλάξουν μπαντάνες. Ο αγώνας θα κριθεί στους 12 πόντους, με την επιστροφή όλων των τραυματιών στις ομάδες του Survivor 2024.

Να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα το Survivor μεταδίδεται πέντε μέρες την εβδομάδα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καθώς προστέθηκε και η προβολή επεισοδίου την Πέμπτη που παλιότερα δεν είχαμε.

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor 2024

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίμα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας, Νίκος Ρικουνάκης και Γιάννης Περπατάρης.

Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Πλέον υπάρχουν 12 κόκκινοι και 11 μπλε παίκτες, αλλά κι αυτό αναμένεται να ανατραπεί σύντομα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς πλέον θα πρέπει να συναγωνίζονται στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη Περπατάρη και τον Φάνη Μπολέτση με τους οποίους ως γνωστόν βρίσκονται συνεχώς σε κόντρα.

Τα ίδια spoilers αναφέρουν ότι οι δύο άντρες που ανήκαν στους Μπλε θα είναι πλέον στην ομάδα των Διασήμων. Στους Μαχητές θα είναι, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ευγενία Μπόρλα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και ο Τζέιμς Καφετζής.

Το ανακάτεμα αυτό, αναμένεται να φέρει ιδιαίτερες εντάσεις στο παιχνίδι, ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήδη έχουμε παρακολουθήσει μιας και κάποιοι από τους παίκτες των αντίπαλων ομάδων είχαν καταφερθεί ιδιαίτερα έντονα εναντίον άλλων παικτών.

Τον 1η ασυλία στον αγώνα της Κυριακής 10/3 την κερδίζουν οι κόκκινοι και οι μπλε ψηφίζουν τον 1ο υποψήφιο για αποχώρηση από το ριάλιτι, ο οποίος δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Το τρέιλερ της Κυριακής 10/3 για το Survivor 2024: