Σασμός: Η Θοδώρα τρακάρει με το αυτοκίνητό της – Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολιοφθορά

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, “Σασμός”, θα είναι καταιγιστικές.

Σασμός: Η Θοδώρα τρακάρει με το αυτοκίνητό της

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Σασμός, η Στέλλα δεν μπορεί να διαχειριστεί πως τόσο καιρό ζούσε σε έναν άλλο κόσμο, πως υπερασπιζόταν τον Μαθιό και πως ήταν έτοιμη να παλέψει για εκείνον που μόνο ψέματα της είχε πει σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή. Έτσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να μην αναλάβει την εκπροσώπησή του και μάλιστα το ανακοινώνει στον Αστέρη.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει τον Γιώργο έκπληκτο και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια για το ποιος ήθελε να κάνει κακό στην αγαπημένη του. Στο μεταξύ, όσο η Εύα τελειοποιεί το πλάνο εξόδου της από την Άνω Ποριά με το τελειωτικό της χτύπημα στον Μαθιό βάζοντας στο αυτοκίνητό του εκρηκτικό μηχανισμό, ο Γιώργος αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα για να καταλάβει αν όντως είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη.

Η Καλλιόπη σκέφτεται πως το μωρό που βρέθηκε στην πόρτα τού παπά πρέπει να υιοθετήσει ένας νέος άνθρωπος από το χωριό που να έχει όρεξη να το φροντίσει και να του δώσει την αγάπη που χρειάζεται. Το μυαλό της πηγαίνει στη Θοδώρα, όμως καταλαβαίνει από μόνη της πως δεν υπάρχει περίπτωση να της το δώσουν αν δεν είναι παντρεμένη. Τότε, ο Τόλης που θα βρεθεί εκείνη τη στιγμή δίπλα της και θα της πει ότι θα ήθελε πολύ να γίνει πατέρας, θα της δώσει μια… περίεργη ιδέα που θα προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Αγγελάκη. Ο Παντελής συγκεκριμένα, αρνείται να του δώσει το χέρι της κόρης του και ο Τόλης φεύγει κακήν κακώς από το σπίτι τους, παρόλο που εξηγεί τον αγαθό σκοπό του. Η Θοδώρα όμως, δεν θα βρει τελικά και τόσο κακή την ιδέα του.

Μια σοκαριστική αποκάλυψη θα θρυμματίσει την ηρεμία στο χωριό και θα θέσει τα πράγματα σε αντίστροφη μέτρηση. Για την ακρίβεια, όλοι μαθαίνουν πως πίσω από την επίθεση στη Θοδώρα κρύβεται η Εύα και όλοι αρχίζουν να σκέφτονται ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της. Μόνο η Άννα με τον Παντελή δεν μαθαίνουν την αλήθεια για τα σπασμένα φρένα της κόρης τους και αυτό γιατί εκείνη δεν θέλει να τους ανησυχήσει.

Ωστόσο, η Θοδώρα καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση αν θέλει να κρατήσει το μωρό, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει στην άκρη τα αισθήματά της για τον Γιώργο και το συζητάει με τον αδελφό της, Μανόλη. «Είμαι σίγουρος πως αν το πρότεινες στον Γιώργο δεν θα σου αρνιόταν. Το ξέρεις ότι σε αγαπάει σαν τρελός. Θα έκανε τα πάντα για σένα. Δεν είναι δυνατόν να παντρευτείς τον Τόλη, ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό», θα της επισημάνει εκείνος και η Θοδώρα θα απαντήσει: «Δεν θέλω να κάνει κάτι μαζί μου και να εγκλωβιστεί. Δεν του αξίζει αυτό. Πρέπει να έχει την επιλογή να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει στη ζωή του θα του απαντήσει και ο Μανόλης θα πάρει την πρωτοβουλία να μιλήσει από μόνος του στον Γιώργο για να σώσει την κατάσταση.

Σασμός: Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τα μυστικά από το παρελθόν τόσο των Σταματάκηδων όσο και των Βρουλάκηδων φανερώνονται σιγά σιγά προκαλώντας ένα ντόμινο εξελίξεων που επηρεάζει και τις δύο οικογένειες.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το ότι ο Αντρέας δεν είναι Βρουλάκης όπως τόσα χρόνια πίστευε, αλλά γιος του Ρούσσου, αδελφού του Βασίλη Σταματάκη.

Αυτή η αποκάλυψη άλλαξε τα σχέδια του Αντρέα, ο οποίος μαθαίνοντας την αλήθεια αποφάσισε να εξαφανιστεί απ’ όλους χωρίς να αφήσει πίσω κανένα ίχνος ζωής. Αυτή η απόφαση, όμως, θα δημιουργήσει νέες έριδες και μία επιστροφή που κανείς δεν περιμένει στην Άνω Ποριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “MyTv”, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να γυρνάει στον τόπο του ο Ρούσσος.

Ο άντρας ο οποίος στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος με τη Μαρία, τη μητέρα του Αντρέα, με την οποία διατηρούσαν και παράνομο δεσμό. Ο Ρούσσος μαθαίνει για την εξαφάνιση του Αντρέα αλλά και τις υποψίες του Τηλέμαχου πως ίσως είναι νεκρός και γυρίζει για να εκδικηθεί. Η παρουσία του στο χωριό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή κάνει γνωστές τις άγριες διαθέσεις του τόσο στην Καλλιόπη όσο και στον Παύλο.

Ο Ρούσσος πιστεύει πως η ζωή του καταστράφηκε καθώς απαγόρευσαν σε εκείνον και τη Μαρία να είναι μαζί και στη συνέχεια την πάντρεψαν με τον Μανούσο Βρουλάκη, ο οποίος μεγάλωσε τον Αντρέα σαν δικό του παιδί. Τώρα, η εξαφάνιση του τελευταίου είναι αυτό που τον εξοργίζει και αποφασίζει να βγει από την αφάνεια.

Ο Ρούσσος είναι αποφασισμένος να ανοίξει βεντέτα όχι μόνο με τους Βρουλάκηδες αλλά και με την ίδια του την οικογένεια. Ο Παύλος και η Καλλιόπη αντιλαμβάνονται γρήγορα πως αν δεν συσπειρωθούν θα κινδυνεύσουν όλοι τους και προσπαθούν να βρουν τρόπο να πείσουν τον Ρούσσο να φύγει ξανά.

Ωστόσο, όπως θα δούμε, εκείνος είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει όποιον ευθύνεται τόσο για την εξαφάνιση του Αντρέα, ειδικά αν αποδειχθεί πως είναι νεκρός, όσο και όποιον τον κράτησε μακριά από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε.

Σασμός – Η Εύα δέχεται δολοφονική επίθεση

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Εύα εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή μετά την καταγγελία του Παύλου. Βέβαια, ακόμη και από εκεί σχεδιάζει τρόπους για να εκδικηθεί όλους όσοι την πρόδωσαν και ειδικά τον Παύλο.

Η Εύα, όμως, παράλληλα έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι θέλουν να της κάνουν κακό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μανούσος, ένας συγγενής του Τηλέμαχου και του Αντρέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο άντρας αυτός ζητάει εκδίκηση και κάποια στιγμή η Εύα δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στη φυλακή. Η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με θανάσιμο κίνδυνο, αλλά τελευταία στιγμή καταφέρνει να σωθεί. Ωστόσο, τότε αντιλαμβάνεται πως πρέπει άμεσα να πάρει δραστικά μέτρα και να προστατευτεί.

Από τον «Σασμό» στον «Τιμωρό» ο Δημήτρης Λάλος

Τη νέα σεζόν το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αξιοποιεί τον Δημήτρη Λάλο, τον Μαθιό του «Σασμού» στη νέα παραγωγή μυθοπλασίας με καταβολές στα κόμικ της Marvel και την αστυνομική σειρά «Ο τιμωρός» (Punisher) της, η οποία κάνει καριέρα στο Netflix. Την υλοποίηση της σειράς για το κανάλι έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής Καραγιάννης – Καρατζόπουλος.

Η πλοκή της σειράς, δεν παρεκκλίνει του ξένου προγράμματος, σύμφωνα με την οποία «ένας πρώην πεζοναύτης θέλει να πάρει εκδίκηση για το ξεκλήρισμα της οικογένειας του». Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι υπάρχει μια πολυπλόκαμη σκοτεινή υπόθεση με «διαδρομές» που συνδέουν τον υπόκοσμο και τις ένοπλες δυνάμεις και εν τέλει θα συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται ενώπιον μιας στρατιωτικής συνομωσίας.

Και αν ο Λάλος εκπροσωπεί στη σειρά το Καλό, το Κακό ενδέχεται να «εκπροσωπηθεί» από τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος είναι πιθανό στη νέα πρόταση του Alpha να κάνει τον αρχηγό του υπόκοσμου, είναι εκείνος που κινεί τα νήματα της συνομωσίας και είναι ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία των μελών της οικογένειας του τιμωρού.

Με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά για τους σχεδιασμούς του καναλιού την επόμενη σεζόν τα επεισόδια της σειράς «Ο τιμωρός» θα μεταδίδονται τρείς φορές την εβδομάδα.