Οι Πανθέοι: Η Μάρμω ανακαλύπτει το γράμμα του Κίτσου που δεν της έστειλε ποτέ

Το σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με τις καταιγιστικές εξελίξεις. Η προβολή είναι όπως πάντα προγραμματισμένη για τις 18:40 και οι ανατροπές είναι βέβαιο ότι θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Ανδρέας και Κίτσος: Ο Ανδρέας πληροφορείται ότι ο Κίτσος έχει εξαφανιστεί, αλλά αποφασίζει να αποκρύψει την είδηση από τη Μάρμω για να την προστατεύσει από την αγωνία και τη θλίψη. Ο θάνατος του Γαζή του δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει στα Γιάννενα, με πρόφαση τη συνοδεία της σορού στην Αθήνα, αλλά και για να συγκεντρώσει πληροφορίες για την τύχη του Κίτσου και της ομάδας του.

Η Μάρμω: Η Μάρμω ανακαλύπτει το γράμμα του Κίτσου που δεν της έστειλε ποτέ. Μέσα από τις γραμμές του, συνειδητοποιεί ότι ο Κίτσος είχε πάει στο μέτωπο με την πρόθεση να μην επιστρέψει ζωντανός, γεγονός που την καταρρακώνει ψυχικά.

Φάνης και Λιάνα: Ο Φάνης προσπαθεί να εντοπίσει τη Λιάνα για να της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Ωστόσο, η Λιάνα, μη γνωρίζοντας την κατάσταση, επιλέγει να περάσει χρόνο με τον ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου. Η επιλογή της αυτή θα την γεμίσει αργότερα με αισθήματα ενοχής και τύψεις, καθώς θα μάθει τα γεγονότα που διαδραματίζονται.

Ματούλα και Στάθης: Η Ματούλα είναι αποφασισμένη να διακόψει οριστικά τη σχέση της με τον Στάθη, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί.

Νίνα και Μαρμάρης: Η Νίνα, έχοντας στην κατοχή της τη φυσαρμόνικα του Σπύρου, που βρέθηκε στην ανατιναγμένη αποθήκη, είναι πεπεισμένη ότι ο Μαρμάρης ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού της. Αυτή τη φορά, καταφέρνει να πείσει και τον Λουκά για την ενοχή του Μαρμάρη.

Δημήτρης και Θάλεια: Ο Δημήτρης μαθαίνει πως το παιδί της Θάλειας είναι δικό του και όχι του Στέφανου. Οργισμένος, πηγαίνει να τη βρει με απειλητικές διαθέσεις, αποφασισμένος να απαιτήσει εξηγήσεις.

Το αποψινό επεισόδιο της σειράς υπόσχεται να είναι γεμάτο συγκινήσεις, αποκαλύψεις και δυνατές στιγμές που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Μην το χάσετε!