Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια

Η δημοφιλής δραματική σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» φτάνει στο τέλος της με τη δράση και την αγωνία να κορυφώνονται. Το τελευταίο trailer μας βάζει στην ατμόσφαιρα των επερχόμενων επεισοδίων, με σκηνές που κόβουν την ανάσα. Η αγωνία για την τύχη των αγαπημένων χαρακτήρων κορυφώνεται, ενώ η μουσική επένδυση του καρουζέλ προσθέτει μια νότα αθωότητας στα σκοτάδια των ηρώων.

Τι Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Τρίτη 25 Ιουνίου
Η απότομη αλλαγή στη στάση της Κυριακούλας συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό στην Αλεξάνδρα και τον Άλκη. Η απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινόπουλου δημιουργεί νέες εξελίξεις, οδηγώντας σε έντονη αντιπαράθεση με τον κουμπάρο του, Γιωργίκη Προβιό. Η Κατερίνα, έχοντας αμφιβολίες για τις προθέσεις του Στασινόπουλου, παίρνει μια μεγάλη απόφαση με την υποστήριξη συμμάχων. Με τη δίκη του Ρήγα να πλησιάζει, ο Ζαφείρης κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση, ενώ η Ιουλία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Τετάρτη 26 Ιουνίου
Το καλοκαίρι του 1964, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό με σκοπό να επανασυνδεθεί με την κόρη της, τη μικρή Βγενιώ. Η κατάσταση στο σπίτι είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη, αναγκάζοντας τη Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο. Ένα σημαντικό γεγονός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν. Η Ιουλία συνεχίζει να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού.

Πέμπτη 27 Ιουνίου
Η νύχτα του φόνου του Γιωργίκη Προβιού σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λάρισας. Όλοι οι σχετιζόμενοι με το αρχοντικό Προβιού και τον δολοφονημένο μεγαλογαιοκτήμονα θεωρούνται ύποπτοι. Η νέα εφημερίδα του Άλκη καλύπτει τα γεγονότα με ένα συνταρακτικό πρωτοσέλιδο. Ο διοικητής της χωροφυλακής, Κωστής Στασινόπουλος, προσπαθεί να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος, αναζητώντας τους αυτόπτες μάρτυρες και την μικρή Ευγενία Προβιού, που αγνοείται από εκείνη τη μοιραία βραδιά.

Μην χάσετε τα τελευταία συναρπαστικά επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», από Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40, στον Alpha.