Ψυχοκόρες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα τρία τελευταία επεισόδια

Η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής «Ψυχοκόρες» φτάνει στο συγκλονιστικό της φινάλε με τρία τελευταία επεισόδια που θα προβληθούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, την Τρίτη 9 Ιουλίου και την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00. Η σειρά, που έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές με την ένταση και τις ανατροπές της, ετοιμάζεται να γράψει την τελευταία της πράξη με τις ζωές των τεσσάρων πρωταγωνιστριών και των υπόλοιπων ηρώων να οδηγούνται σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Επεισόδιο της Δευτέρας 8 Ιουλίου στις 21:00

Η Ευανθία καταθέτει στην αστυνομία, ενώ η Νέλλα επιμένει να το σκάσει μαζί με τον Κοσμά. Η Μάγια παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τη ζωή της, και ο Παύλος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που τον αναστατώνει. Την ίδια στιγμή, ο Σώτος επιστρέφει στο πατρικό του, αλλά δεν είναι μόνος, φέρνοντας μαζί του απρόβλεπτες εξελίξεις.

Επεισόδιο της Τρίτης 9 Ιουλίου στις 21:00

Η Μαρίκα προετοιμάζεται για μια νέα ζωή, ενώ η Δεσποινιώ έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Η Βασιλική, γεμάτη οργή, σκοπεύει να εκδικηθεί όσους την αδίκησαν, και η Φρόσω είναι ήδη ένα βήμα μπροστά από την Ευανθία, προετοιμάζοντας το επόμενο της βήμα. Καμία από αυτές δεν γνωρίζει τι τους επιφυλάσσει η επόμενη μέρα και οι ανατροπές είναι προ των πυλών.

Επεισόδιο της Πέμπτης 11 Ιουλίου στις 21:00

«Όλα στον κόσμο είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι». Αυτή η φράση χαρακτηρίζει το τελευταίο επεισόδιο, όπου οι μοίρες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς θα ξεκαθαριστούν. Η μοίρα μπορεί να τις χώρισε, όμως το αίμα τις ενώνει για πάντα. Θα καταφέρουν να βρουν την πορεία που τους αξίζει ή οι προκλήσεις θα συνεχιστούν;

Το φινάλε της σειράς «Ψυχοκόρες» υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με συγκλονιστικές εξελίξεις, αποκαλύψεις και συναισθηματικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Μην χάσετε τα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς που άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, στις 8, 9 και 11 Ιουλίου στις 21:00.