Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

Η νέα σειρά του Alpha, “Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα,” έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στην ελληνική τηλεόραση, με μια παρωδία των μεγάλων δραματικών σειρών του παρελθόντος. Δημιουργημένη από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, η σειρά ακολουθεί τη λογική του «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», παρωδώντας αυτή τη φορά την σύγχρονη τηλεόραση και μεγάλες επιτυχίες όπως οι «Ψίθυροι Καρδιάς» και ο «Σασμός»​​​​.

Το καστ της σειράς είναι εντυπωσιακό, με περισσότερους από 40 ηθοποιούς να συμμετέχουν. Περιλαμβάνει γνωστά ονόματα όπως η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Θάνος Μπίρκος, η Νίκη Λάμη, η Άννα Κουρή, η Μαριαλένα Ροζάκη και πολλούς άλλους, που φέρνουν στη ζωή χαρακτήρες με έντονη προσωπικότητα και ξεκαρδιστικές καταστάσεις​​​​.

Η αισθητική της σειράς είναι επηρεασμένη από τον Almodóvar, με υπερβολικά κοστούμια και μακιγιάζ που προσθέτουν στο χιουμοριστικό στοιχείο της παραγωγής. Η μουσική επένδυση περιλαμβάνει 14 πρωτότυπα τραγούδια από τον Γιώργο Θεοφάνους και την Αφροδίτη Μάνου, τα οποία συνοδεύονται από φαντασμαγορικές χορογραφίες​​​​.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στο πρώτο μισό της σεζόν​​.

Η σειρά υπόσχεται άφθονο γέλιο, δράμα, και πάθος, ενώ παράλληλα σατιρίζει τις κλασικές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες και αναμνήσεις από τις αγαπημένες μας στιγμές της τηλεόρασης​​.