Άγιος Έρωτας: Μια ιστορία απαγορευμένου πάθους και μυστικών στη νέα δραματική σειρά του Alpha

Η νέα δραματική σειρά εποχής «Άγιος Έρωτας» στον Alpha υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με μια συναρπαστική ιστορία απαγορευμένου έρωτα και καλά κρυμμένων μυστικών. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Δανάη Παππά πρωταγωνιστούν σε μια πλοκή γεμάτη ανατροπές, ενώ η δράση εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’50, σε μια μικρή πόλη όπου η άφιξη ενός νέου ιερέα αναστατώνει τις ζωές των κατοίκων.

Η πλοκή ξεκινά με την άφιξη του νέου ιερέα και καθηγητή θεολογίας, που ενσαρκώνεται από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο γοητευτικός και προοδευτικός ιερέας φέρνει μαζί του ανοιχτές ιδέες και μυστικά που θα ταράξουν την ήρεμη ζωή των κατοίκων της μικρής πόλης. Η παρουσία του δεν είναι τυχαία, και οι αληθινοί λόγοι της άφιξής του παραμένουν κρυφοί, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και ίντριγκας.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Χλόη, την οποία υποδύεται η αγαπημένη Δανάη Παππά. Η Χλόη είναι η νεαρή κόρη του πλουσιότερου άντρα της περιοχής, η οποία έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της όταν αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της. Ο έρωτάς της για τον ιερέα προκαλεί αναταραχές και αποκαλύπτει κρυφές πτυχές των χαρακτήρων και των σχέσεων μέσα στην κοινότητα.

Η Δανάη Παππά αναφέρει πως ο ρόλος της Χλόης αποτελεί μια πρόκληση: «Πιστεύω πως ο ρόλος της Χλόης είναι μια πρόκληση και λόγω ηλικίας -η Χλόη είναι μια νεότερη κοπέλα από εμένα- και λόγω εποχής. Θέλω πολύ να δω πώς υπάρχω σε μια τέτοια συνθήκη και χαίρομαι γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση και οπτική». Μέσα από τον χαρακτήρα της, θα δούμε την εξέλιξη μιας νεαρής κοπέλας που ανακαλύπτει τον εαυτό της και ανατρέπει τις παραδόσεις και τα στερεότυπα.

Η σειρά «Άγιος Έρωτας» είναι σκηνοθετημένη από τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Άγγελος Χασάπογλου και η Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Η μουσική του Στέφανου Κορκολή προσθέτει επιπλέον βάθος και συναίσθημα στην αφήγηση.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Δανάη Παππά, συναντάμε τον Δημήτρη Παπανικολάου, την Ταμίλλα Κουλίεβα, τον Γιάννη Τσορτέκη, την Κατερίνα Παπουτσάκη, τη Μαρίνα Ψάλτη και πολλούς άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς.

Με πλούσια σκηνικά εποχής, έντονες ερμηνείες και μια πλοκή γεμάτη ανατροπές, ο «Άγιος Έρωτας» υπόσχεται να γίνει η νέα αγαπημένη μας συνήθεια, προσφέροντας ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και μια ματιά στις προκλήσεις και τα πάθη μιας άλλης εποχής. Μην το χάσετε!

Όπως λέει η Δανάη Παππά ο ρόλος αυτός αποτελεί μια πρόκληση: «πιστεύω πως ο ρόλος της Χλόης είναι μια πρόκληση και λόγω ηλικίας -η Χλόη είναι μια νεότερη κοπέλα από εμένα- και λόγω εποχής. Θέλω πολύ να δω πώς υπάρχω σε μια τέτοια συνθήκη και χαίρομαι γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση και οπτική».

Και συνεχίζει: «πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία κινείται χρονικά στη δεκαετία του ’50. Μια εποχή για την οποία έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν την έχω ζήσει και για εμένα ήταν ένα δέλεαρ. Επίσης, σημαντικός παράγοντας για τη συμμετοχή μου στη σειρά, ήταν όλοι οι συντελεστές με τους οποίους ήθελα πολύ να συνεργαστώ».

Όσο για το χαρακτήρα της θα πει: «η Χλόη είναι η κόρη του προύχοντα του χωριού. Μια νεαρή κοπέλα, η οποία είναι ερωτευμένη. Η Χλόη, λοιπόν, θα ανακαλύψει τον εαυτό της και θα απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και ανθρώπους στη ζωή της».

«Άγιος έρωτας». Η νέα, καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha.

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione