Ο Άγιος Παΐσιος επιστρέφει: Αποκαλύψεις και θαύματα στον δεύτερο κύκλο 

Το Mega ετοιμάζεται να μας καθηλώσει και πάλι με τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», καθώς το τρέιλερ που προβάλλεται ήδη έχει ξεσηκώσει τους θεατές. Η επίσημη πρεμιέρα παραμένει άγνωστη, όμως οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Στον νέο κύκλο της σειράς προστίθενται νέα πρόσωπα στο καστ, όπως η Μαρίνα Καλογήρου, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και η Μαρία Φιλίππου, προσφέροντας νέο δυναμισμό και ενδιαφέρον. Το σενάριο συνεχίζει την αφήγηση της ζωής του Αγίου Παΐσιου, ξεκινώντας από την παραμονή του στην Κόνιτσα το 1958 και την ανοικοδόμηση της Μονής Στομίου. Ακολουθεί η μετακόμισή του στο Όρος Σινά το 1962 και η επιστροφή του στο Άγιον Όρος, παρουσιάζοντας τις ασκητικές του προσπάθειες, την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο και τα θαύματά του.

Ο δεύτερος κύκλος θα αποκαλύψει επίσης τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο και τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας μέχρι την κοίμηση και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Άγιο Παΐσιο μέσα από μια νέα προοπτική, γνωρίζοντας πιο βαθιά την ανθρώπινη και πνευματική διάστασή του.

Η σειρά αναμένεται να συνεχίσει να συγκινεί και να εμπνέει, καθώς φωτίζει τη ζωή ενός από τους πιο αγαπημένους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μην χάσετε τον δεύτερο κύκλο που υπόσχεται νέες αποκαλύψεις και συγκλονιστικές στιγμές!