«Το Δίχτυ»: Μυστικά και προδοσίες στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Στο Πάρκο Πλεκτηρίων-Υφαντηρίων Αθηνών, όπου έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας, η ΕΡΤ καταγράφει τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Δίχτυ». Η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα είναι έντονη και γεμάτη πάθος, καθώς οι ηθοποιοί βυθίζονται στους ρόλους τους και το συνεργείο εργάζεται ακούραστα παρά τη ζέστη των σχεδόν 40°C.

Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες που εξελίσσονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως η Παιανία, η Αγία Παρασκευή, τα Μελίσσια, τα Εξάρχεια και η Κυψέλη. Ο Μανουσάκης, παρά τη μακρόχρονη καριέρα του, παραμένει ακούραστος και δίνει προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, καθοδηγώντας τους ηθοποιούς και το συνεργείο για να επιτύχουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό στιγμιότυπο ήταν η επανένωση του Μανουσάκη με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στους «Ψίθυρους καρδιάς». Αυτή η συνεργασία ξυπνά όμορφες μνήμες και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το νέο τους εγχείρημα στη δημόσια τηλεόραση.

Η σειρά, μια κοινωνική-αστυνομική ιστορία που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, θα μεταδίδεται την ερχόμενη σεζόν από την ΕΡΤ1. Η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, που αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών υποθέσεων, αποτελείται από:

  • Θοδωρής Αθερίδης ως Άγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α
  • Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ως Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια
  • Ορέστης Τζιόβας ως Λευτέρης Μαυρίδης, αστυνόμος Β
  • Φιόνα Γεωργιάδη ως Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος
  • Κατερίνα Κρανίδη ως Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος
  • Σπύρος Μαραγκουδάκης ως Βάσος Σεφέρντογλου, Ρομά ανθυπαστυνόμος

Οι αστυνομικοί αυτοί πλαισιώνονται από πληθώρα γνωστών ηθοποιών, που προσθέτουν βάθος και ένταση στην ιστορία, υπόσχοντας να καθηλώσουν το κοινό. «Το Δίχτυ» έρχεται να αποκαλύψει μυστικά και προδοσίες που θα ταράξουν τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης.